Kermisprogramma woensdag 26 juli

Informatie
Datum:
26 juli 2023
Tijd:
12:00 tot 23:59
Prijs: Gratis
Locatie:Binnenstad Tilburg

Ben jij van plan om op woensdag 26 juli de Tilburgse kermis 2023 te bezoeken? Groot gelijk! Er is namelijk van alles te doen. Benieuwd wat allemaal? Je leest het in dit artikel. Zo weet je zeker dat je niets hoeft te missen. 

Openingstijden kermisterrein woensdag 26 juli

Op woensdag 26 juli gaat de Tilburgse kermis om 12:00 uur open. De attracties sluiten vervolgens om 01:00 uur ’s nachts, net als de buitenevenementen. Dan nog niet uitgefeest? In de verschillende kroegen in de stad kun je uiteraard tot sluit doorfeesten.

Benieuwd naar de openingstijden op andere kermisdagen? Check dan dit artikel. 

Attracties op de Tilburgse kermis

Niet geheel onbelangrijk: de attracties op de Tilburgse kermis. Verdeeld over het kermisterrein staan namelijk honderden attracties.

Tip voor het hele gezin

In de Stadstuin van Villa Familla worden weer gratis Oud Hollandse spelletjes georganiseerd. Heel leuk om te bezoeken in combinatie met de Tilburgse kermis. Je vindt Villa Familla in het Dwaalgebied.

Buitenbioscoop op de kade van de Piushaven

Leuk! Van 22:00 – 00:00 uur kun je op de kade van de Piushaven genieten van de film Operation Fortune! De buitenbioscoop is gratis te bezoeken.

Minifestival LunaLunaLuna

In het Wilhelminapark vind je een bonte verzameling marskramers in theater, muziek en rariteiten. Het minifestival LunaLunaLuna is een theatrale oase voor intiem spektakel temidden van het jachtige kermisgeweld. Verwacht originele attracties, Tilburgse kunstenaars en fantasten.

De leukste evenementen

Zin in een feestje op woensdag 26 juli? We zetten de leukste evenementen voor je op een rijtje.

Veul Gère, Gullie en meer in de Jupiler Bierhal

In de Jupiler Bierhal treden op woensdag Veul Gère, Gullie, Buren van de Brandweer en DJ Coenio op. De toegang is gratis.

De Tequila Club tijdens Villa Ananas

De Tequila Club neemt het festivalterrein van Villa Ananas op het Piusplein over op woensdag. Tomcio, Ziggy, El Patronic, Mr Bermuda en Iceman zorgen voor de muziek. Deze dag wordt gepowered door Desperados.

Tina Turner Tribute in de Stadhuisstraat

Gaaf! Op woensdag staat er een Tina Turner Tribute op het programma in de Stadhuisstraat. De entree is helemaal gratis.

Kraak Kermis Festival

Ook op woensdag kun je bij De Nieuwe Vorst terecht voor het Kraak Kermis Festival. Check vooral wat er die dag te doen is.

DJ Sylvie Thijs op het Piusplein-Noord

Het buitenpodium op het pleintje voor Café de Baret, Bruin Kafee en De Vos en De Craen is op woensdag ook open. DJ Sylvie Thijs draait de platen.

Draaisessies DJ’s In The Alley

Na een dagje rust is In The Alley op woensdag weer geopend. Het buitenpodium wordt overgenomen door de Draaisessies DJ’s. De avond is gratis toegankelijk.

Meer leuke feestjes

Naast buitenpodia, organiseren de diverse horecazaken ook hele toffe feestjes. Benieuwd wat er allemaal bij de kroegen te doen is? Check dan snel onze uit-agenda. Daar vind je het complete overzicht van de leukste feestjes tijdens de Tilburgse kermis.

In de sfeer komen

Ben je benieuwd wat je nu kunt verwachten van een dagje Tilburgse kermis? Vorig jaar ging presentatrice Gina July het kermisterrein op. Check in onderstaande video wat zij allemaal meemaakte.

Thuis sfeer proeven

Blijf jij liever thuis maar wil je toch iets van de Tilburgse kermis meekrijgen? Heb jij even geluk! De Tilburgse kermis wordt namelijk tien dagen lang uitgezonden op radio én tv in Nederland en België. Daar zorgen de honderden vrijwilligers van Kermis FM wel voor. Benieuwd hoe jij Kermis FM thuis kunt ontvangen?

Meer informatie

Nu ben je helemaal op de hoogte van wat er op woensdag 26 juli tijdens de Tilburgse kermis te doen is. Wil je toch nog meer informatie? Dan zetten we wat handige links voor je op een rijtje.