Kermisprogramma zaterdag 22 juli

Informatie
Datum:
22 juli 2023
-
23 juli 2023
Prijs: Gratis
Locatie:Binnenstad Tilburg

De zaterdag is traditiegetrouw een fantastische dag om de Tilburgse kermis te bezoeken. Er zijn volop feestjes, de attracties draaien op volle toeren en het is gezellig druk bij de horeca in de stad. Ben jij van plan om de Tilburgse kermis te bezoeken op zaterdag 22 juli? Wij zetten het kermisprogramma voor je op een rijtje zodat je niets hoeft te missen. Lees snel verder. 

Openingstijden kermisterrein zaterdag 22 juli

Op zaterdag 22 juli gaat de Tilburgse kermis om 12:00 uur open. De attracties sluiten vervolgens om 01:00 uur ’s nachts. Zin in een feestje? De buitenevenementen mogen door tot 02:00 uur. Dan nog niet uitgefeest? In de verschillende kroegen in de stad kun je uiteraard tot sluit doorfeesten.

Benieuwd naar de openingstijden op andere kermisdagen? Check dan dit artikel. 

Attracties op de Tilburgse kermis

Niet geheel onbelangrijk: de attracties op de Tilburgse kermis. Verdeeld over het kermisterrein staan namelijk honderden attracties.

Straattheaterfestival in de Piushaven

Neem ook zeker een kijkje in de buurt van de Piushaven. Hier staat namelijk het gratis toegankelijke straattheaterfestival Porto Circolo op het programma. In er rondom het water zijn acht spectaculaire acts te zien, van een onderwaterjongleur tot evenwichtskunstenaars en veel meer.

De leukste evenementen

Op zaterdag 22 juli zijn er op en rondom het kermisterrein allerlei evenementen. Benieuwd wat er allemaal te doen is? We zetten het voor je op een rijtje.

10 Year Anniversary Draaimolen in de Muzentuin

Draaimolen bestaat tien jaar. Dat vieren ze op zaterdag 22 juli met een gratis toegankelijk technofestival in de Muzentuin. Verschillende legendes in de techno-scene draaien een set.

The Flexican, The Partysquad en meer tijdens Road Show Festival

Ook op zaterdag staat het Road Show Festival op het programma in de Spoorzone. Wederom kun je bij drie podia dansen op de tunes van topartiesten. Zo treden The Flexican, The Partysquad en vele anderen op. Er zijn nog kaartjes te koop.

Warung bij Doloris’ Rooftop

Zin in een feestje met het allermooiste uitzicht op de kermis en de Tilburgse skyline? Ga dan naar Warung bij Doloris’ Rooftop. Dit feest duurt van 20:00 – 01:00 uur en er zijn nog kaartjes. Wat je kunt verwachten? Een mix tussen disco, amapiano, afrohouse, riddims, minimal, techhouse en veel meer.

Marco Schuitmaker, John West en meer in de Jupiler Bierhal

Ook op zaterdag is er volop programma in de Jupiler Bierhal. Zo treden John West, Marco Schuitmaker, Jordy van den Boer en DJ Coenio op. Toegang is uiteraard gratis.

Freddy Moreira en meer tijdens Villa Ananas

Ga jij ook op zaterdag naar het gratis toegankelijke Villa Ananas op het Piusplein? Dat snappen we. Er staat namelijk weer een knalfeest op het programma. Freddy Moreira, Jamie Johnson, Mr Bermuda en Stavros Martina treden op.

Bart van Dishoeck, Erik de Greef en Raymon Hermans in de Stadhuisstraat

Ook op zaterdag wordt het gezellig in de Stadhuisstraat. Niemand minder dan Bart van Dishoeck, Erik de Greef en Raymon Hermans brengen het knusse horecastraatje in volledige extase. De toegang is alle dagen gratis.

Kraak Kermis Festival bij De Nieuwe Vorst

De Nieuwe Vorst organiseert een ‘soort van festival’ tijdens de kermis. Op zaterdag 22 juli is er ook weer van alles te doen in de knusse stadstuin van het theater.

DJ Calvin Rigter tijdens Straatfeesie

Op het pleintje voor Bruin Kafee, Café de Baret en De Vos en De Craen draait DJ Calvin Rigter de platen tijdens het straatfeesie. Ook hier gratis toegang.

Eileen, Kevin Lo, Bacoba & Bootay In The Alley

In The Alley is het buitenpodium in het Oranjestraatje. Op zaterdag 22 juli draaien Eileen, Kevin Lo, Bacoba & Bootay de platen. Tot 22:00 uur is de entree gratis, daarna betaal je €5,-.

Meer leuke feestjes

Naast buitenpodia, organiseren de diverse horecazaken ook hele toffe feestjes. Benieuwd wat er allemaal bij de kroegen te doen is? Check dan snel onze uit-agenda. Daar vind je het complete overzicht van de leukste feestjes tijdens de Tilburgse kermis.

In de sfeer komen

Ben je benieuwd wat je nu kunt verwachten van een dagje Tilburgse kermis? Vorig jaar ging presentatrice Gina July het kermisterrein op. Check in onderstaande video wat zij allemaal meemaakte.

Thuis sfeer proeven

Blijf jij liever thuis maar wil je toch iets van de Tilburgse kermis meekrijgen? Heb jij even geluk! De Tilburgse kermis wordt namelijk tien dagen lang uitgezonden op radio én tv in Nederland en België. Daar zorgen de honderden vrijwilligers van Kermis FM wel voor. Benieuwd hoe jij Kermis FM thuis kunt ontvangen?

Meer informatie

Nu ben je helemaal op de hoogte van wat er op zaterdag 22 juli tijdens de Tilburgse kermis te doen is. Wil je toch nog meer informatie? Dan zetten we wat handige links voor je op een rijtje.