Kermisprogramma zaterdag 29 juli

Informatie
Datum:
29 juli 2023
-
30 juli 2023
Prijs: Gratis
Locatie:Binnenstad Tilburg

Geniet er nog maar even van want de Tilburgse kermis 2023 zit er weer bijna op. Ben jij van plan om zaterdag 29 juli naar de kermis in Tilburg te gaan? Lees dan snel verder! We hebben namelijk voor je op een rijtje gezet wat er allemaal te doen is!

Openingstijden kermisterrein zaterdag 29 juli

Op zaterdag 29 juli gaat de Tilburgse kermis om 12:00 uur open. De attracties sluiten vervolgens om 01:00 uur ’s nachts. De buitenevenementen mogen een uurtje langer door. Tot 02:00 uur dus. Dan nog niet uitgefeest? In de verschillende kroegen in de stad kun je uiteraard tot sluit doorfeesten.

Benieuwd naar de openingstijden op andere kermisdagen? Check dan dit artikel. 

Attracties op de Tilburgse kermis

Niet geheel onbelangrijk: de attracties op de Tilburgse kermis. Verdeeld over het kermisterrein staan namelijk honderden attracties.

Minifestival LunaLunaLuna

In het Wilhelminapark vind je een bonte verzameling marskramers in theater, muziek en rariteiten. Het minifestival LunaLunaLuna is een theatrale oase voor intiem spektakel temidden van het jachtige kermisgeweld. Verwacht originele attracties, Tilburgse kunstenaars en fantasten.

De leukste evenementen

Benieuwd naar de leukste evenementen op zaterdag 29 juli? Je checkt het hieronder.

Hiphopfestival Het Moment

In de Spoorzone staat een gloednieuw hiphopfestival op het programma: Het Moment. Het beste van het beste op het gebied van hiphop in de Benelux treedt op tijdens dit festival. Voor dit evenement heb je een kaartje nodig.

Ferry de Lits, Yves Berendse en meer in de Jupiler Bierhal

Zin in een dagje of avondje Nederlandstalige muziek? In de Jupiler Bierhal treden Ferry de Lits, Yves Berendse, Billy Dans, Danny Nicolai en DJ Coenio op. Toegang is gratis.

Butterfly bij Doloris’ Rooftop

Zin in een avond vol met de beste techhouse? Ga dan naar Butterfly bij Doloris’ Rooftop. Voor dit evenement heb je een kaartje nodig.

Charmante gasten, Kid de Luca en meer bij Villa Ananas

Bij Villa Ananas op het Piusplein geven ze op zaterdag ook flink gas. Charmante Gasten, Kid de Luca, Mr Bermuda en Marboo zorgen voor de lekkerste tunes. De entree is gratis.

Frank Smeekens, Bas Hutten en Peter Beense in de Stadhuisstraat

Je leest het: in de Stadhuisstraat staan weer spectaculaire optredens op het programma. Zoals je gewend bent, is de entree gratis.

Kraak Kermis Festival

Een nieuw ‘soort van festival’ tijdens de kermis: dat is het Kraak Kermis Festival bij De Nieuwe Vorst. In de gezellige stadstuin van het theater staat van alles op het programma.

DJ Tavento op het Piusplein-Noord

Tijdens het StraatFeesie voor Café de Baret, Bruin Kafee en De Vos en De Craen draait DJ Tavento op zaterdag 29 juli de platen. Entree is gratis.

Laatste avond In The Alley

Het buitenpodium in de Oranjestraat is zaterdag voor het laatst open. DJ Senc, Joel Hemmen, Maks en Shen zorgen voor de platen. Tot 22:00 uur is de entree gratis, daarna betaal je €5,-.

Meer leuke feestjes

Naast buitenpodia, organiseren de diverse horecazaken ook hele toffe feestjes. Benieuwd wat er allemaal bij de kroegen te doen is? Check dan snel onze uit-agenda. Daar vind je het complete overzicht van de leukste feestjes tijdens de Tilburgse kermis.

In de sfeer komen

Ben je benieuwd wat je nu kunt verwachten van een dagje Tilburgse kermis? Vorig jaar ging presentatrice Gina July het kermisterrein op. Check in onderstaande video wat zij allemaal meemaakte.

Thuis sfeer proeven

Blijf jij liever thuis maar wil je toch iets van de Tilburgse kermis meekrijgen? Heb jij even geluk! De Tilburgse kermis wordt namelijk tien dagen lang uitgezonden op radio én tv in Nederland en België. Daar zorgen de honderden vrijwilligers van Kermis FM wel voor. Benieuwd hoe jij Kermis FM thuis kunt ontvangen?

Meer informatie

Nu ben je helemaal op de hoogte van wat er op zaterdag 29 juli tijdens de Tilburgse kermis te doen is. Wil je toch nog meer informatie? Dan zetten we wat handige links voor je op een rijtje.