Laden Evenementen

Kermisprogramma zondag 30 juli

Informatie
Datum:
30 juli 2023
-
31 juli 2023
Prijs: Gratis
Locatie:Binnenstad Tilburg

De laatste dag alweer! Wil jij op zondag 30 juli de Tilburgse kermis bezoeken? Check dan snel wat er allemaal te doen is.

Openingstijden kermisterrein zondag 30 juli

Op zondag 30 juli gaat de Tilburgse kermis om 12:00 uur open. De attracties sluiten vervolgens om 00:00 uur, net als de buitenevenementen. Dan nog niet uitgefeest? In de verschillende kroegen in de stad kun je uiteraard tot sluit doorfeesten.

Benieuwd naar de openingstijden op andere kermisdagen? Check dan dit artikel. 

Attracties op de Tilburgse kermis

Niet geheel onbelangrijk: de attracties op de Tilburgse kermis. Verdeeld over het kermisterrein staan namelijk honderden attracties.

Afsluitend vuurwerk

Update: helaas is het afsluitende vuurwerk vanwege het slechte weer en de harde wind omwille van veiligheidsredenen afgelast, net als de optocht van de kerk naar de haven.

Minifestival LunaLunaLuna

In het Wilhelminapark vind je een bonte verzameling marskramers in theater, muziek en rariteiten. Het minifestival LunaLunaLuna is een theatrale oase voor intiem spektakel temidden van het jachtige kermisgeweld. Verwacht originele attracties, Tilburgse kunstenaars en fantasten.

De leukste feestjes

Op de laatste zondag van de kermis nog lekker feesten? Dat kan. Waar? We zetten het op een rijtje.

Old School Karaoke Brunch Mimosa bij Doloris’ Rooftop

Oneindig mimosa’s, spetterende brunchgerechten en uit volle borst meezingen met de leukste nummers? Dan ben je bij Doloris’ Rooftop te vinden. Hier wordt namelijk karaoke met een super leuke brunch ervaring gecombineerd. Bestel snel je ticket!

Jordy van den Boer en meer in de Jupiler Bierhal

Tijdens de laatste dag treden Jordy van den Boer, Bas Hutten, Mike Peterson en DJ Coenio op in de Jupiler Bierhal. De entree is gratis.

Villa Ananas

Op zondag 30 juli geniet je van Jamie Johnson, Mr Bermuda en Martin B bij Villa Ananas op het Piusplein. De entree is gratis.

Wilbert Pigmans en veel meer in de Stadhuisstraat

In de Stadhuisstraat staan Delano, Nick Verhoek, Theodoor en Wilbert Pigmans op het podium. Ook op de laatste dag is de entree hier gratis.

Slotstuk van het Kraak Kermis Festival

Een leuk gitaarduo, beeldtheater, lekker eten en meer. Je vindt het allemaal tijdens de afsluitende dag van het Kraak Kermis Festival bij De Nieuwe Vorst.

DJ Tavento op het Piusplein-Noord

De laatste avond van het StraatFeesie tijdens de Tilburgse kermis op het pleintje voor Café de Baret, Bruin Kafee en De Vos en De Craen. De entree is gratis en DJ Tavento draait de platen.

Meer leuke feestjes

Naast buitenpodia, organiseren de diverse horecazaken ook hele toffe feestjes. Benieuwd wat er allemaal bij de kroegen te doen is? Check dan snel onze uit-agenda. Daar vind je het complete overzicht van de leukste feestjes tijdens de Tilburgse kermis.

In de sfeer komen

Ben je benieuwd wat je nu kunt verwachten van een dagje Tilburgse kermis? Vorig jaar ging presentatrice Gina July het kermisterrein op. Check in onderstaande video wat zij allemaal meemaakte.

Thuis sfeer proeven

Blijf jij liever thuis maar wil je toch iets van de Tilburgse kermis meekrijgen? Heb jij even geluk! De Tilburgse kermis wordt namelijk tien dagen lang uitgezonden op radio én tv in Nederland en België. Daar zorgen de honderden vrijwilligers van Kermis FM wel voor. Benieuwd hoe jij Kermis FM thuis kunt ontvangen?

Meer informatie

Nu ben je helemaal op de hoogte van wat er op zondag 30 juli tijdens de Tilburgse kermis te doen is. Wil je toch nog meer informatie? Dan zetten we wat handige links voor je op een rijtje.