Laden Evenementen

Kermisrun Tilburg

Informatie
Datum:
24 juli 2022
Tijd:
08:30 tot 13:00
Prijs: €27,50
Locatie:013 Tilburg

Eén de meest bijzondere loopevenementen van Nederland is weer terug op de agenda! Op zondag 24 juli, de eerste zondag van de Tilburgse Kermis, vormt de binnenstad van Tilburg en het terrein van de Tilburgse Kermis het decor van dit spectaculaire loopevenement.

Er is plaats voor maximaal 1200 deelnemers die een parcours kunnen lopen van vijf of tien kilometer. Start en finish zijn in Poppodium 013 en onderweg doen de lopers tal van kermisattracties en bijzondere gebouwen in Tilburg aan. In vorige edities stonden het reuzenrad, de botsauto’s, de cakewalk en de kamelenrace op het programma. Bij de poffertjeskraam en de suikerspinkraam stond er iets lekkers voor de lopers klaar. De Tilburgse atletiekvereniging Attila heeft een route uitgezet die bijzondere delen van Tilburg, zoals de Piushaven, de Spoorzone en het Spoorpark combineert met zo’n tien gratis attracties op de grootste kermis van Nederland. De route vind je hieronder.

Parcours en afstanden

De Kermisrun Tilburg is echt een fun-event en geen hardloopwedstrijd. De maximale afstand bedraagt 10 kilometer. Tijdens de run kun je bepalen welke afstand je loopt. Het parcours kan op verschillende punten ingekort worden. Snelheid is niet belangrijk, je tijd wordt niet geregistreerd. Bij de Kermisrun Tilburg draait alles om gezelligheid!

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk via de website. Er kunnen maximaal 1200 mensen aan de Kermisrun Tilburg meedoen. Wacht niet te lang met inschrijven, want de vorige twee edities waren snel uitverkocht. Deelname kost € 27,50. Het tijdschema vind je hier.