logo
Laden Evenementen

Kerstmarkt bij lunch en borrelbar Zjuu

Informatie
Datum:
18 december 2021
Tijd:
12:00 tot 16:00
Prijs: Gratis

Op zaterdag 18 en zondag 19 december is het Kerstmarkt bij Zjuu. Met de feestdagen in de aantocht helpt lunch en borrelbar Zjuu jullie om alvast in de stemming te komen. Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Lees dan snel verder voor alle info betreffende het evenement.

De kerstmarkt

Struin lekker rond en ga op zoek naar een leuk en origineel kerstcadeau. Laat je onderdompelen in winterse gezelligheid én geniet van een heerlijk hapje, drankje en live muziek van niemand minder dan Tilburgse zangeres Nandy Mannaert.

Interesse?

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Dat kan! De kerstmarkt duurt van 12:00 tot 16:00 uur en is voor iedereen toegankelijk dus mis het niet en zorg dat jij er bij bent.

Over Zjuu

Zjuu bevindt zich op de plek waar vroeger Etenstijd furore maakte in onze stad. De zaak focust zich op daghoreca met een uitloop naar het begin van de avond. Zjuu wil met de seizoenen meebewegen en van zonsopkomst tot zonsondergang open zijn. In de zomer zijn ze dus langer open dan in de winter. In het pand is er ruimte om 75 gasten te ontvangen. Op de begane grond is er plaats voor 55 mensen. Boven beschikt de zaak over een mooie ruimte die geschikt is voor vergaderingen, private dinners en borrels, hier kunnen ze twintig mensen kwijt. De eigenaars van Zjuu zijn geen onbekenden van de Tilburgse horeca. Ruben en Sandra Boset zijn namelijk al sinds 2004 de eigenaren van het goedlopende Tuinhuis Culinair op de Westermarkt.