Kerstmarkt, winterbarbecue & meer tijdens De Wintertuin in het Spoorpark

Informatie
Datum:
16 december 2022
Tijd:
16:00 tot 22:00
Prijs: Gratis
Locatie:Spoorpark

Op vrijdag 16 kun je De Wintertuin in het Spoorpark gratis bezoeken. Tegelijkertijd vindt het Ilovesilentdisco Festival plaats (hiervoor heb je wel tickets nodig). Tijdens de eerste avond van De Wintertuin is er een kerstmarkt, winterbarbecue, spampotbuffet en een stille film. Je kunt De Wintertuin bezoeken tussen 16:00 – 22:00 uur.

De wintertuin is tijdens “De grote openingsborrel” gratis voor iedereen toegankelijk, hier is geen ticket voor nodig. Struin lekker langs onze kerstkraampjes, sluit aan bij de kampvuurtjes of kom mee de bar omhoog houden.

Kerstmarkt

De kersthuisjes zijn vandaag gevuld met diverse kerst- en cadeauartikelen van lokale ondernemers! Waaronder een nostalgische snoepkraam, vintage kerstballen, cadeaupakketten, uniek speelgoed of een vinyl platenstand. Alles om last-minute nog de leukste en meest unieke kerstpresentjes te scoren.

Winter barbecue

In de St. Klaus trappen we af met een heerlijke winterbarbecue, heerlijk dineren in onze prachtige kerk! Ons buffet met stamppotten is geopend terwijl onze chef de lekkerste gerechten van de ofyr tovert. Reserveer nu je plekje in de St. Klaus. Voor 29,90 eu per persoon mag je 2 uur lang (18:00 – 20:00) onbeperkt smikkelen.

Over De Wintertuin

Het Spoorpark is natuurlijk een fantastische plek om in het zonnetje te picknicken, te genieten van een groot festival of een stukje te wandelen, maar ook komende winter is er van alles te doen! Het Spoorpark transformeert namelijk van 16 t/m 18 december 2022 om tot De Wintertuin. Zo kun je genieten van een volledig gethematiseerd winterdorp met dagelijks een breed scala aan activiteiten.

Waar je aan moet denken bij De Wintertuin? Denk aan een gezellige en knusse setting met onder andere kampvuurtjes, winterse activiteiten, een schirmbar, koek- en zopie, leuke spelletjes, een podium voor jong talent en uiteraard eet- en drinkkraampjes. De Wintertuin is ontstaan als initiatief vanuit de wens om het Spoorpark ook in de winter aantrekkelijk te maken voor bezoekers.