Agenda

Kerstshow

*AFGELAST* Kerstshow ‘Cosy family time’ bij groenrijk Tilburg

Wanneer: 17 oktober 2020 om 09:30 uur tot 30 december 2020 om 17:00 uur Waar: GroenRijk Tilburg Entree: gratis
Bestel tickets

*AFGELAST* Kerstshow ‘Cosy family time’ bij groenrijk Tilburg

In 2020 is alles net even anders dan we gewend zijn, zo ook de feestdagen. Juist nu is het extra fijn om samen thuis te zijn met het gezin. Daarom is de Kerstshow van dit jaar ondergedompeld in de naam “Cosy family time”.

Samen gezellig thuis met de familie, dat is waar het dit jaar om draait. Een spelletje spelen met het gezin, lekker koken en genieten van een kerstfilm terwijl je met een lekker warm kleedje op de bank ligt. Het huiselijke gevoel, versterkt met gezellige kaarsjes en sfeervolle kerstversiering. Daar kunnen ze bij Groenrijk met hun ruim opgezette kerstafdeling goed bij helpen. Ze zorgen ervoor dat iedereen veilig kan winkelen én kan genieten van de inspirerende kerstshow. Er wordt ten alle tijden één kerstboom afstand gehouden en er is een deurbeleid om het aantal winkelende klanten te kunnen reguleren. Wil je alles lezen over de corona maatregelen in het tuincentrum? Dat kan hier.

Ben je benieuwd welke kerstthema’s dit jaar te bewonderen zijn? Hieronder lees je alles over de trends van dit jaar.

De trends van 2020

Het thema vertaalt zich ook door in de ‘huiskamertjes’ die bij het tuincentrum te vinden zijn. Je loopt van de ene verbazing in de andere verbazing. Waan jezelf op de Noordpool door de kleuren wit en blauw in je kerstversiering terug te laten komen. Ook sneeuw en ijs mogen natuurlijk niet ontbreken bij deze kersttrend. Een ander thema dat dit najaar terugkeert, is de botanische, natuurlijke kerst. Denk aan het gebruik van veel hout, dennenappels, mossen, takken, dieren en meer!

Met kaarsen kan je een aangename sfeer creëren, schapenvachtjes en warme plaids zorgen voor een warme uitstraling. Maar dat is nog niet alles, ben je ook benieuwd naar de thema’s “Pink Forest, Wild Glam, Wonderful time, Christmas Eve en Mountain Lodge”? Ga dan zeker kijken hoe je deze op een creatieve manier in je huis presenteert. De themakleuren van dit jaar zijn de klassieke kerstkleuren groen, rood en wit, pastelkleuren en ook wat spannends met ‘wilde dieren’ kleuren. Heb je zelf geen inspiratie dit jaar? De kerstspecialisten denken graag met je mee!

Locatie