Laden Evenementen

Kevin Bachus live bij de Harmonie

Informatie
Datum:
26 juni 2022
Tijd:
19:00 tot 22:00
Locatie:de Harmonie
kevin bachus de harmonie

Op 26 juni van 19:00 uur tot 22:00 uur vindt er bij de Harmonie een live optreden plaats van zanger/gitarist Kevin Bachus. Lees snel verder voor alle informatie!

Over Kevin Bachus

Kevin Bachus Zanger/gitarist Kevin Bachus brengt solo een allround cover-repertoire, voornamelijk afkomstig uit de alom bekende Top2000. Op geheel eigen wijze voorziet Kevin diverse hits van de afgelopen decennia van een akoestisch jasje. Met name pop-/rockmuziek uit de jaren ’80 en ’90 is ruimschoots vertegenwoordigd in het repertoire van Kevin: denk hierbij aan klassiekers van o.a. Bruce Springsteen, U2, Queen, Pearl jam en Live. De keuken is de gehele dag geopend vanaf 09:30 uur tot 21:00 uur. Daarna kun je nog steeds wat lekkers uit de frituur bestellen!

De Harmonie

De Harmonie houdt de Tilburgse waarden graag hoog. We zijn laagdrempelig, er is hier geen haast, we hebben oog voor tradities en houden vooral van lekker en goed eten en drinken. Dit sociëteitspand is al eeuwen de ontmoetingsplek en die status houden we in ere. Houd daarom dat uitbundige bruiloftsfeest bij ons, eer je naaste tijdens een eervolle condoleance of imponeer die waardevolle klant met een zakelijke lunch. Hier, in het hart van Tilburg. Wij denken graag met je mee, zodat je altijd de juiste toon aanslaat. Profiteer van ons toonaangevend maatwerk en een voortreffelijke kaart, die varieert van kalfswang tot kroket! Ontdek het zelf en kom langs!

Overige informatie

Een tafeltje reserveren kan via info@deharmonietilburg.nl.