Laden Evenementen

Kieltjesbal: Het grootste kindercarnavalsfeest van Tilburg!

Informatie
Datum:
18 februari 2023 14:00
-
21 februari 2023 19:00
Locatie:Reeshof

Terwijl veel Tilburgs druk bezig zijn met Kerst en Oud en Nieuw, is er al een groot deel van de Tilburgers al bezig met Carnaval. Zo ook de organisatoren van het Kieltjesbal. Dit grootste kindercarnavalsfeest van Tilburg, wordt gehouden in Sporthal Dongewijk in de Reeshof en gaat in 2023 weer een groot feest worden.

Voor de kinderen is er van zaterdag 18 tot en met dinsdag 21 februari elke dag van 14.00 tot 19.00 uur een divers programma. Zo kunnen de kinderen onder toezicht springen en spelen in de indoor speeltuin of dansen en spelen op het podium. Daarnaast is er elke dag om het uur een kindershow in de grote zaal. Voor de ouders wordt er ook goed gezorgd. Zo kunnen de ouders onderuitgezakt genieten van een lekker drankje.

McDonald’s Monday

Op maandag 20 februari zal de McDonald’s in de Reeshof verschillende acties houden voor een leuk dagje carnaval. Daarnaast vindt er maandag het Blaaskapelfestival plaats waarin verschillende blaasorkesten zullen spelen. Dit event word mede mogelijk gemaakt door Reeshof Cultuurt. In de Avond is er in Café Dongewijk het Tienerfeest Marsmallow Tilburg voor kinderen van 11 tot 15 jaar. Hier gelden de Kieltjesbal munten niet en carnavalskleding is verplicht.

Alles wat jij moet weten over Kieltjesbal

Van zaterdag 18 tot en met dinsdag 21 februari 2023 wordt elke dag dit feestje gevierd voor jong en oud. De early-bird voorverkoop start op Kerstavond (zaterdag 24 december) 18.00 uur. Early-bird kaarten kosten slechts 7,50 per persoon. Na 1 januari kunnen de kaarten online worden besteld tegen de prijs van 10 euro per stuk. Daarnaast kun je vanaf 1 januari bij Primera Heyhoef ook terecht voor je tickets (alleen contant betalen). Maar je kunt natuurlijk ook een kaartje kopen aan de deur voor €12,50. Voor meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina van het Kieltjesbal