Agenda

Kieltjesbal

Kieltjesbal in Sporthal Dongewijk

Wanneer: 2 maart 2019 tot 5 maart 2019 Waar: Sporthal Dongewijk Entree: vanaf €5,-

Kieltjesbal in Sporthal Dongewijk

Van zaterdag 2 tot en met dinsdag 5 maart is het ook carnaval bij Sporthal Dongewijk. Hier kunnen de kleine Kruiken carnaval vieren. Iedere dag is het van 14.00 tot 19.00 uur feest in de sporthal.

Over Kieltjesbal

Het Kieltjesbal is inmiddels een begrip in het Tilburgse carnavalsleven. Dit grootste kinderfeest tijdens carnaval vindt plaats in Sporthal Dongenwijk in de Reeshof. Van 2 tot 5 maart is het er iedere dag feest. Sinds 2019 is Kieltjesbal compleet vernieuwd, zo hebben ze de entreeprijs omlaag gebracht naar €5. Ook de consumpties worden goedkoper.

Voor de kinderen is er van zaterdag tot en met dinsdag een divers programma waar ze, onder toezicht van ouders, kunnen rollebollen, springen en spelen. Ook wordt er elke dag een kindershow gehouden, met onder andere het Mc Donald’s Knock Out Spel. De ouders kunnen ook in de sporthal, onder het genot van een drankje, genieten van het speelgenot van de kinderen.

Kaartverkoop

In januari 2019 start de voorverkoop van de kaarten voor het Kieltjesbal. De voorverkoop kaarten kosten €5, aan de deur van Café Dongewijk zullen de kaarten €7,50 kosten. De voorverkoop duurt tot donderdagavond 1 maart, deze kaarten kun je overdag kopen bij Jamin Heyhoef en van maandag tot donderdag vanaf 18.00 uur bij Café Dongewijk.

Bij Kieltjesbal geldt de regel: een loper is een koper, hiermee wordt bedoelt dat alleen de kinderen die nog niet kunnen lopen en in de maxicosi blijven geen entree betalen.

Kijk voor meer informatie over Kieltjesbal 2019 op de website.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg

Locatie

Reageer op dit bericht