Kieltjesbal & tienerfeest Marshmallow in Sporthal Dongewijk (Reeshof)

Informatie
Datum:
17 februari 2023 20:00
-
21 februari 2023 23:59
Prijs: 10
Locatie:Sporthal Dongewijk

Op zoek naar een leuke plek om carnaval te vieren met de kids? Het grootste kindercarnavalsfeest in Tilburg is Kieltjesbal in Sporthal Dongewijk in de Reeshof. Van zaterdag 18 februari t/m dinsdag 21 februari wordt er elke dag een feestje gevierd voor jong en oud. De ticketverkoop is inmiddels begonnen. Lees verder. 

Carnaval voor jong en oud

Voor de kinderen is er elke dag van zaterdag t/m dinsdag tussen 14:00 – 19:00 uur een divers programma. Ze kunnen onder toezicht rollebollen, springen en spelen in de royaal ingerichte speeltuin of dansen en spelen bij het Focus op Reeshof podium. Hier wordt elke dag om het uur een kindershow gehouden met onder andere het Mc Donald’s Knock Out Spel. Nieuw is Mini Disco Time met hilarische momenten. De ouders kunnen onder het genot van een drankje genieten van het speelgenot van de kinderen en de spectaculaire kinderspelshow.

Op maandag 20 februari pakken ze bij het Kieltjesbal extra uit. Dan staat McDonald’s Monday op het programma. McDonald’s Reeshof zal diverse acties ondernemen om je uit de nodigen voor een gratis dagje carnaval. Op die dag vindt er ook een blaaskapelfestival plaats. Onder andere SHE’S Udenhout, DB Band Tilburg, De Bollekes Oisterwijk en Feestorkest F!st Tilburg treden op.

Kaarten voor het Kieltjesbal zijn hier te koop.

Tienerfeest Marshmallow

In de avonduren is er in Café Dongewijk het welbekende tienerfeest Marshmallow Tilburg. Kinderen van 11 tot 15 jaar kunnen hier van vrijdag 17 februari t/m dinsdag 21 februari gezellig komen carnavallen. Carnavalskleding is verplicht. Voor meer informatie over Marshmallow kun je het beste de Facebook en Instagram van Marshmallow Tilburg in de gaten houden.

Marshmallow duurt iedere dag van 20:00 – 00:00 uur. Kaarten zijn hier te koop.