logo
Laden Evenementen

Kinderboekenfestival Knetters: feest met letters

Informatie
Datum:
17 juli 2022
Tijd:
13:00 tot 17:00
Prijs: €11
kinderboekenfestival knetters

Het is weer bijna vakantie! Reden voor een feestje voor de kinderen. Op 17 juli is het Kinderboekenfestival Knetters: feest met letters. Lees snel verder.

Van de partij zijn Paul van Loon, -mét zijn Dolfje Weerwolfje-, Erik van Os, Djenné Fila en Rapper Jelle Verse. Ook kun je -en dat is uniek- de enige echte Griezelbus instappen. Wat zou daar te zien zijn? Verder zijn er workshops waar kinderen kunnen rappen, illustreren en nog veel meer! Wat is er beter dan een schooljaar afsluiten met een festival met allerlei te gekke activiteiten? Een boost voor een zomer vol boeken en leesplezier.

De activiteiten van Knetters bezorgen het hele gezin een geweldige dag. Rapper Jelle Verse treedt op en geeft een rap workshop. Is je zoon of dochter gek op tekenen? Dan is de workshop Illustreren van Djenné Fila of Marieke Coenen echt iets waar jullie bij willen zijn. Djenné laat zien hoe je een sprookjesachtig karakter tot leven laat komen! Ook Paul van Loon komt langs en treedt op met zijn band. Erik van Os voert Voor Alles Is Een Woord op, een muzikale voorstelling én eerbetoon aan Henny Vrienden die ook veel muziek voor kinderen heeft geschreven. En dan is er nog de magie van het green screen waardoor kinderen hun eerste vakantiefoto kunnen maken. Voor de Eiffeltoren, in de jungle of op de maan. Het kan allemaal. Er is zoveel te beleven!

Natuurlijk hebben ze ook aan de ouders en andere volwassenen gedacht. Meester Mark, die van de grappigste taalfoutjes uit de klas, geeft een workshop. Lachen, maar zeker ook nuttig.

Meer informatie

Een tip voor de kinderen: neem je pasje van de bieb mee en ontvang een tas vol leesplezier voor in de vakantie! Je bent op zondag 17 juli welkom in de Tilburgse Spoorzone tussen 13.00 en 17.00. Bestel je kaartjes via deze website.