Agenda

bibliotheek midden-brabant

Kinderboekenweek in de Bibliotheek Heyhoef

Wanneer: 6 oktober 2021 om 00:00 uur tot 17 oktober 2021 om 00:00 uur Waar: Bibliotheek Midden-Brabant

Kinderboekenweek in de Bibliotheek Heyhoef

De Bibliotheek Heyhoef organiseert op diverse data in de kinderboekenweek leuke activiteiten. Kinderboeken met het thema ‘Worden wat je wil’ staan centraal in de Kinderboekenweek van 6 oktober tot en met 17 oktober 2021. Lijkt dit jou wat? Lees dan snel verder.

Het programma

Workshop podcasten & VR brillen met Ontdekstation013

Tijdens deze workshop kunnen kinderen een discussie voeren over het leukste beroep en het stomste beroep, reclame maken voor beroepen en praten over de beroepen die je kunt beleven in de VR-brillen. Deze brillen nemen je mee over de werkvloer van bijvoorbeeld een bouwvakker, tandarts, of politieagent. Er staan honderden beroepen op. Het vindt plaats op 6 oktober van 15:30 tot 17:00.

Toon je talent

Kinderen die goed grappen kunnen maken, als de beste dansen, rappen, een muziekinstrument bespelen, toneelspelen, muziek mixen of ergens anders heel goed in zijn kunnen zich opgeven. Op een podium kunnen ze laten zien wat ze kunnen. Sluitingsdatum om aan te melden is woensdag 6 oktober. Het vindt plaats op 9 oktober van 14.00 tot 16.00.

Talentenmarkt

Op de talentenmarkt maken kinderen kennis met allerlei beroepen. Er staan vakkundige mensen om vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld opleidingsmogelijkheden en de leuke en minder leuke dingen van het vak. Denk bijvoorbeeld aan een rapper of een danser(es). Tijdens de talentenmarkt vindt ook het open podium plaats. Het vindt plaats op 9 oktober van 14.00 tot 16.00.

SchrijFFabriek Workshop

De SchrijFFabriek is een jeugdschrijfatelier dat is opgericht voor kinderen van 8 tot 13 jaar die verhalen willen bedenken en schrijven. Neem voor deze workshop je lievelingsboek mee om er een illustratie van te laten maken door Anouk van der Putten, illustratrice. Ook kunnen kinderen hun eigen karakter tekenen met potlood, stift of waterverf aan de hand van een eigen geschreven verhaaltje. Het vindt plaats op 13 oktober van 15.30 tot 17.00.

Interesse?

Lijkt dit jou leuk? Voor alle activiteiten geldt dat je je moet aanmelden via heyhoef@bibliotheekmb.nl.

Locatie