Laden Evenementen

Kindervoorstelling ‘Wie, Wie, Oui!’ – Martin Forget in Het Witte Kasteel

Informatie
Datum:
10 april 2022
Tijd:
11:00 tot 12:00
Prijs: €7,50

Martin Forget is een vreemde, waar hij ook gaat. In zijn zoektocht naar wie hij is, verandert hij in een musicus, een cowboy, een fietser… Wat wil hij zijn!? Hoe kan hij iemand worden!? Uit deze totale chaos komt uiteindelijk een nieuwe identiteit naar boven, waarin ieder kind zich herkent. Een spannend verhaal met korte onderdelen. Tijdens het spel wordt absurditeit werkelijkheid. Martin speelt met thema’s als vriendschap, eigenwaan, onzekerheid en dromen. De voorstelling komt 10 april naar Het Witte Kasteel en is voor kinderen vanaf 4 jaar!

Martin Forget

 Martin Forget maakt familievoorstellingen, theatervoorstellingen, mime-animaties en straattheatervoorstellingen die interactief zijn en worden gekenmerkt door krachtige visuele humor. Hij is gek, absurd, maar altijd intelligent. Daarnaast regisseert hij en geeft “Mime/clownerie” workshops aan kinderen, jongeren, volwassenen en aan het bedrijfsleven. De verschillende produkties van Martin Forget zijn te zien in theaters, op scholen of op festivals, overal in Nederland zowel als in het buitenland.

Tickets?

Wil jij deze voorstelling bijwonen samen met de kids? Dat kan! Reserveer via deze website. De Tickets kosten 7,50 euro en de voorstelling begint om 11:00 uur.