Laden Evenementen

Kom op 11 september naar de Tilburg Trappers open dag!

Informatie
Datum:
11 september 2022
Tijd:
12:00 tot 21:00
Prijs: Gratis
Locatie:Tilburg Trappers
tilburg trappers

Zondag 11 september is het weer tijd voor de jaarlijkse Tilburg Trappers Open Dag. Deze dag is gevuld met activiteiten voor jong en oud. Om 17:00 uur speelt Tilburg Trappers een oefenwedstrijd tegen een sterke en bekende Oberliga tegenstander, namelijk Herner EV Miners. Deze wedstrijd is gratis, zonder toegangsticket, te bezoeken voor iedereen. 

Tijdens de open dag van de Tilburg Trappers is het hele stadion geopend dus kan je overal een kijkje nemen. De eerste activiteit begint om 12:00. Rond 13:45 zal de nieuwe selectie op spectaculaire manier gepresenteerd worden. En scoor de handtekeningen op de nieuwe spelerskaarten die deze dag ook verkrijgbaar zijn.

Er zal ook een speurtocht uitgezet worden waarbij je toffe prijzen kunt winnen en je hebt de kans om een rondje te schaatsen op het ijs van de Tilburg Trappers! Ook wil Bucky graag op de foto met alle fans!

Het programma

  • 12:00: vrij schaatsen met Bucky;
  • 13:45: unieke spelerspresentatie Oberligateam;
  • 15:00:wedstrijd Tilburg Trappers U13 vs. Yeti’s Breda;
  • 17:00: oefenwedstrijd Tilburg Trappers vs. Herner EV Miners;
  • 19:00: The Boys Back In Town Party.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je hier terecht! Wil je meer weten over de Tilburg Trappers? Dan kun je een kijkje nemen op de site van De Trappers.