Koningsdag en Koningsnacht op de Korte Heuvel

Informatie
Datum:
26 april 2024
-
27 april 2024
Prijs: Gratis
Locatie:Korte Heuvel
Korte Heuvel Koningsdag Koningsnacht

De Korte Heuvel pakt uit tijdens Koningsdag en Koningsnacht! Ze hebben namelijk weer voor een spectaculair programma gezorgd om de verjaardag van de koning te vieren! Benieuwd wat er allemaal te doen is tijdens Koningsdag en Koningsnacht op de Korte Heuvel? Wij zetten het op een rijtje voor je!

Koningsnacht

Trek je oranje outfit uit de kast of trek ‘m onder je werkkleren aan, want vanaf 17:00 uur start het programma aan de Korte Heuvel. Thornballin’, Mamba, DNNSR, Team XS, DJ Nikolai, DJ Dennis en DJ Ronron zorgen ervoor dat het weer een Koningsnacht wordt voor in de boeken. Om 01:00 uur is het buitenprogramma afgelopen. Daarna nog niet uitgefeest? Dan kun je gelukkig nog naar binnen naar je favoriete kroeg. Voor sommige kroegen heb je tickets nodig, zo organiseert Studio bijvoorbeeld een XXL-editie van Club Stëlz.

Koningsdag

Op Koningsdag duurt het programma van 13:00 uur tot en met 01:00 uur. Dan komen onder andere Joepie Fourtie, DJ Coenio, Tommy Santo, Daan Geeven, Dennis Beso en meer top DJ’s naar de Korte Heuvel. Heb je na twee dagen lang feest nog energie over? Dan kun je uiteraard weer terecht bij een van de gezellige kroegen aan de Korte Heuvel!

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht op Facebookpagina van De Korte Heuvel!