Laden Evenementen

Koningsdag op Korvel

Informatie
Datum:
27 april 2022
Tijd:
10:00 tot 17:00
We hebben er een paar jaar op moeten wachten maar komende woensdag is het zo ver: Koningsdag op Korvel en het belooft ook nog eens prachtig weer te worden deze Koningsdag. Korvel heeft er super veel zin in, dus zet je kroon op en voel je Koning (op) Korvel!

In de vroege ochtend begint de opbouw van de marktkramen, iedereen is druk met het vullen van de vrijplaatsen met hun spulletjes, op de podia klinkt de soundcheck. Ruim je zolder op, haal je garage leeg want er zijn nog enkele vrijplaatsen beschikbaar! Meld je snel aan en ben er bij.

Adopteer een weesplant

Dit jaar wordt voor iedereen een bijzondere Koningsdag en gaan we oude herinneringen ophalen, Korvelse tradities. Zo vult de Korvelseweg die dag zich met Oranje-gedruis. Sluit je aan bij één van de vijf podia waarop de diversiteit van de straat te horen is, Jazz, Blues, Hollands Glorie, Reggae en een knipoog alvast naar Mundial Korvel. Wie weet ga je eindelijk die ene grootmoeders vaas scoren of pak je net die goede aanbieding mee bij één van de deelnemende Korvelse ondernemers. Laat je verrassen door de vele activiteiten op de weg zoals het zwaardvechten, adopteer je een (wees)plant, doe mee aan het pannatoernooi of storm over de stormbaan en nog veel meer zoals action painting, de skateramp een heuse poppenkast of laat jezelf schminken. Dompel je onder en ontdek de smaaksensaties uit de keukens van ruim 14 nationaliteiten die de straat rijk is.

Koningsdag Korvel

Op woensdag 27 april is het zover, zet je kroon op en waan je van 10.00u tot 17.00u een echte Koning (op) Korvel!