Agenda

Koningsdag vieren

Koningsdag vieren op de Korvelseweg

Wanneer: 27 april 2018 Waar: Korvel Entree: Gratis

Koningsdag vieren op de Korvelseweg

Koningsdag vieren doen we op vrijdag 27 april en dit jaar wordt dat een feest dat de boeken in zal gaan als een onvergetelijk en spetterend. Ook dit jaar trakteert Krachtig Korvel de bezoekers op een feest met verschillende optredens van zowel lokale als nationale artiesten.

De Korvel werkt dit jaar samen met verschillende stichtingen en goede doelen. Tientallen kraampjes van uiteenlopend karakter zullen hun specialiteiten tonen, er is livemuziek, theater, kunst, dans, een skatebaan en diverse workshops. Kortom wees erbij en maak het mee!

Koningsdag vieren

Van 10:00 uur tot 17:00 uur struin je relaxed langs de vrijmarktplaatsen, geniet je van live-muziek, straattheater en vier je je eigen creativiteit bot op het Van Goghplein (Sint Annaplein).
Het hele winkellint Korvel (van het Sint Annaplein tot aan het Korvelplein) staat ook dit jaar weer bol van de feestelijke kramen, activiteiten en gezellige hotspots met drankjes en hapjes. Rondom het Vincent van Goghplein etaleren kunstenaars hun werk en kun je doorlopend aanschuiven voor workshops en action painting voor kinderen. Verder lopend in de richting van het Korvelplein, struin je langs gezellige marktkramen en vrijmarktplaatsen waar kinderen en volwassenen hun spulletjes verkopen. Wie weet…vind je hier precies dat ene ding waar je al lang naar op zoek bent!

Onderweg (ter hoogte van Diggers Recordstore) geniet je van de klanken van het zeemanskoor T-Sing, wereldse muziekoptredens bij Van Bilsen Wijnkoperij en waag je een zwoel dansje op de muziek van Midi & friends bij het podium naast Piet Kennis. Bij Berlijn Café strijden skaters om het Korvels Skate Kampioenschap (ism Hall of Fame), spectaculair om te zien! Ondertussen geniet je van de eigentijdse muziek. De kinderen laten zich ondertussen prachtig schminken bij Peerkes gebruikte meubelen. Een eindje verderop laat je je verbazen door het wervelend theatraal muziekoptreden van Peer de Graaf en consorten. Bij De Krul zing je uit volle borst mee tijdens de Nederlandstalige live-optredens van o.a. Angelo de Jong en Wesley van Gorp. Kortom, voor ieder wat wils dus!

Meedoen

De organisatie van Koningsdag Korvel nodigt jullie dan ook graag uit om aan deze, traditioneel succesvol, sfeervol en vooral gezellige dag, deel te nemen. De kramen worden gratis beschikbaar gesteld. De kosten die gepaard gaan met het geven van workshops worden in overleg vergoed door de organisatie. Je kunt jezelf opgeven via een mail aan info@lascalatilburg.nl. Voor vragen kun je met Maarten Teijen bellen: 06-52678895.

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg:

exitpoint

Locatie

Reageer op dit bericht