Agenda

Koningsfestival Jus d'Orange bij Poppodium 013

Koningsfestival Jus d’Orange bij Poppodium 013

Wanneer: 27 april 2017 van 14:00 tot 01:00 Waar: Poppodium 013 Entree: Gratis

Koningsfestival Jus d’Orange bij Poppodium 013

013 presenteert: Jus d’Orange, een bijzonder fris koningsfestival rondom haar eigen paleis aan de Veemarktstraat. Met meer dan twintig live acts en dj’s verdeeld over drie unieke buitenpodia, zijn bezoekers op Jus d’Orange tussen 14:00 uur en 01:00 uur de koning te rijk. Het mooiste van alles is dat Jus d’Orange voor iedereen gratis toegankelijk is!

Koningsfestival Jus d’Orange

Het idee om een buitenfestival te organiseren ontstond direct na de aankondiging dat het koningspaar dit jaar Koningsdag in Tilburg viert. Een bijzondere gebeurtenis waar 013 dan ook graag een muzikale bijdrage aan wil leveren. Het gratis karakter, drie bijzondere podia met ieder een eigen muziekgenre en een kwalitatief sterk programma, maken van Jus d’Orange dan ook echt een festival voor iedere Tilburger.

Daarnaast laten de verschillende podia de wendbaarheid van 013 zien. Zo komt er bijvoorbeeld een hiphoppodium bovenop de Boxoffice en wordt het Loadingdock een keer niet gebruikt voor het inladen van gitaren en drumstellen van grote artiesten, maar kunnen bezoekers hier eenmalig ‘troonraven’ op heerlijke house & techno. Zo krijgen bezoekers een uniek kijkje in 013. Tot slot wordt ook de kenmerkende etalageruit eenmalig gebruikt als podium.

Line-up

lineup

 

Meer informatie

  • Locatie: Veemarktstraat 44,  Tilburg
  • Datum: donderdag 27 april 2017
  • Tijd: 14.00 uur tot 01.00 uur
  • Entree: gratis

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg:

Locatie

Reageer op dit bericht