Laden Evenementen

Koningsnacht bij Poppodium 013

Informatie
Datum:
26 april 2023 23:00
-
27 april 2023 06:00
Prijs: €11,50
Locatie:013 Tilburg

Op woensdag 26 april (koningsnacht) staat de Next in het teken van jersey club ‘queen’ UNiiQU3 en AMPFEMININE. Een avond vol vuige house, jersey club, R&B, electro, techno, hiphop en hyperpop. 

AMPFEMININE is het vijfkoppige, geheel vrouwelijke muziekcollectief uit Rotterdam bestaande uit Nala Brown, Soft Break, Deborah X, Cam Gurl en Bella Hall. Het collectief werd opgericht om een tegengeluid te bieden voor alle feesten, organisaties en clubs die diversiteit missen. Samen zorgen ze voor een dansbare mix van vuige house, R&B, electro, techno, hiphop en hyperpop. De uit de USA afkomstige UNiiQU3 staat aan de basis van de volgende grote golf in de dance music scene namelijk: jersey club. Cherisa Gary, begon als vocalist in clubs maar inmiddels is ze een van de meest opwindende producers in de game! Ze brengt haar east coast club cultuur dan ook maar al te graag over de hele wereld met haar energieke performance.

Meer informatie

De zaal gaat open om 23:00 en om 06:00 wordt het laatste nummer gedraaid. Voor meer informatie en tickets kun je terecht op deze site.