Agenda

kort en laat

Kort & Laat met Isa Altink in De Nieuwe Vorst

Wanneer: 26 augustus 2020 van 22:00 tot 00:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: Pay what you want
Bestel tickets

Kort & Laat met Isa Altink in De Nieuwe Vorst

Een nieuwe zomer, een nieuwe reeks Kort & Laat in De Nieuwe Vorst. Een reeks zomeravonden waarop favoriete korte verhalen aan elkaar worden voorlezen. Met een kampvuur, en met drankjes.

Het is niet zomaar een zomer. Het is de zomer van 2020. Een zomer van thuisblijven en van anderhalve meter afstand houden. Daarom verlengt De Nieuwe Vorst Kort & Laat dit jaar. Niet vier, maar elf keer rond het kampvuur. Iedere woensdagavond in de binnentuin van De Nieuwe Vorst. Reserveer je plek op tijd! Er wordt gezorgd voor voldoende afstand tussen de stoelen. En omdat het zo’n bijzondere zomer is, nodigen ze dit jaar ook elf Brabantse schrijvers uit om voor te komen lezen. Niet uit eigen werk, maar een voorleesestafette met elkaars korte verhalen.

Isa Altink

Vanavond leest Isa Altink voor. Zelf schrijft ze poëzie, proza en audioverhalen waarin absurdisme een van de leidraden is om de wereld tegemoet te treden. Talent binnen TalentHub WOLK.

In ieder kort verhaal schuilt een klein universum dat ons kan betoveren. Van ‘Brommer op zee’ tot ‘De dame met het hondje’. Een goed kort verhaal kan je voorgoed veranderen. Tijdens Kort & Laat worden onze favoriete korte verhalen gedeeld. Neem je favoriete kortverhaal mee en lees het voor. Of neem plaats bij het kampvuur en luister. Want zeg nou zelf, wanneer is de laatste keer geweest dat iemand jou voorlas?

Betaal wat je wilt

Voor dit programma hanteert De Nieuwe Vorst ‘Pay what you want’. Jij bepaalt na afloop zelf wat je wilt en kunt betalen. Check de website eens voor meer informatie hierover. Let op: reserveren is verplicht. Op de dag zelf beslissen ze of de tuin gebruikt kan worden, dan komen er via de site meer plaatsen beschikbaar.

Locatie

Reageer op dit bericht