Laden Evenementen

Kort & Laat Zomer bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
09 augustus 2022
Tijd:
22:00 tot 23:30
Prijs: Gratis
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst
Lees mee, lees voor of kom lekker luisteren op dinsdag 9 augustus. Voorlezen is leuk, hip en gezellig! En al helemaal als je voorgelezen wordt op een warme zomeravond in de binnentuin van De Nieuwe Vorst. Dus pak een stoel en wat te drinken en bereid je voor op een zinnenprikkelende avond. Welkom bij Kort & Laat.

Wanneer werd jij voor het laatst voorgelezen?

Drankje bij de hand en je ogen gesloten; luisterend naar de mooiste korte verhalen, waan je je even in een andere wereld. Van Biesheuvels Leidse zweetkamertjes via Dorthe Nors’ ijzeren poort van Parkkirkegården, door Esther Verhoefs Labyrinth om uiteindelijk te eindigen met Barry’s biertripje naar Llandudno. De wereld rond in een avond.

Zelf voorlezen?

Heb je zelf een mooi kortverhaal dat je zou willen delen? Neem het gerust mee. Een verhaal mag niet langer duren dan 15 minuten en we lezen niet voor uit eigen werk.

Pay what you want

Deze avond bepaal jij zelf wat je wilt en kunt betalen. Van elk bedrag, hoe klein ook, worden wij blij. Het helpt ons om werk van jonge makers te kunnen blijven presenteren. Om zeker te zijn van een plek, reserveer je via de ticketknop op deze website je gratis kaart.