Laden Evenementen

KRAAK: ALL too HUMAN bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
24 september 2022 12:00
-
25 september 2022 01:00
Prijs: €7,50
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst
Festival De Nieuwe Vorst

Na een succesvolle eerste editie in september 2021 , is KRAAK: ALL too HUMAN op 24 september terug bij De Nieuwe Vorst. Krakerscollectief de Vage Bond, MAP Tilburg en Full Colour Tilburg slaan de handen ineen om wederom een festival neer te zetten om diversiteit te vieren binnen de wereld van filosofie én daarbuiten.

Het thema van dit jaar is identiteit.  Tilburg bestaat uit veel verschillende groepen met veel verschillende identiteiten, maar hoe goed kennen we elkaar nu eigenlijk? ALL too HUMAN hoopt jouw nieuwsgierigheid in de ander te prikkelen en nodigt bezoekers uit buiten hokjes te denken.

Het bomvolle, diverse programma bestaat uit lokale en nationale sprekers, artiesten en kunstenaars die zich op verschillende manieren met het thema identiteit bezighouden. Verwacht een mix van theater, spoken word, panel discussies, lezingen, catwalks, live muziek, films én heerlijk eten & drinken.

Meer informatie

Het festival bezoek je op 24 september van 12:oo tot 01:00. Alvast een kaartje kopen? Scoor hier jouw ticket voor €7,50. Houd de pagina van ALL too HUMAN goed in de gaten, want binnenkort wordt het programma bekend gemaakt.