Laden Evenementen

KRAAK DE VRIJHEID: Vrijheidsmaal en afterparty bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
05 mei 2022
Tijd:
18:00 tot 23:00
Prijs: €6,
KRAAK DE VRIJHEID

Vrijheid lijkt vandaag de dag kwetsbaarder dan ooit: een goed moment dus om hierbij stil te staan én uitbundig te vieren! En waar kunnen we dit beter doen dan aan de eettafel en op de dansvloer? Tijdens de nationale vrijheidsmaaltijd eten we ons een smakelijke weg langs verhalen en optredens over vrijheid anno 2022.

Wat kun je verwachten?

Sluit aan bij de nationale vrijheidsmaaltijd: een diner met verschillende hapjes en verhalen over hoe vrijheid en eten met elkaar verbonden zijn. We starten met de Vrijheidssoep, dit jaar gemaakt door Nadia Zeruoali: “Een makkelijke en smaakvolle soep die perfect is om met anderen te delen en het gesprek over vrijheid op gang brengt. De vrijheidssoep is voor iedere Nederlander”. Na deze starter duiken we in de rijke keuken van Tilburg, met lekkers én verhalen over vrijheid en vrede anno 2022.

Tijdens het eten luisteren we naar verschillende perspectieven over vrijheid in de vorm van sprekers, poëzie en muziek. Na het toetje schuiven we de tafels aan de kant en dansen we onder begeleiding van onder andere het Middenrif tot bevrijdingsdag officieel voorbij is. Geen ticket voor het vrijheidsmaal kunnen bemachtigen? Geen probleem, loop vanaf 21:00 uur gezellig binnen!

Interesse?

Wil jij hier graag bij zijn? Een ticket kost €6,- en zijn te bestellen via de website van De Nieuwe Vorst.