Laden Evenementen

KRAAK: De Vrijheid

Informatie
Datum:
05 mei 2023
Tijd:
11:00 tot 23:00
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst

Op 5 mei is het weer tijd om bevrijdingsdag te vieren en aan te sluiten bij de nationale vrijheidsmaaltijd! NARadio kruipt uit de kelder en presenteert de hele dag muziek en verhalen over vrijheid anno 2023, live vanuit de tuin van de Nieuwe Vorst. Kom gratis vrijheidssoep eten of reserveer een tafeltje voor het driegangen Vrijheidsmenu en luister, klets en dans mee!

Vrijheidsmaal
De hele dag kun je bij de keuken van de Nieuwe Vorst een gratis kom Vrijheidssoep halen, maar op = op. De soep die dit jaar bedacht werd door de tv-chef London Loy is een befaamd Surinaams gerecht, een maïssoep: “Om toch mijn roots er een beetje in te houden. Als ik mensen kan helpen over vrijheid na te denken, ben ik al heel blij. Of dat nou met soep, een ander gerecht, of alleen een gesprek is.”

Voor wie lekker uitgebreid wil komen dineren staat er ook een driegangen Vrijheidsmenu op de kaart, inclusief vrijheidssoep als voorgerecht.

Praktische informatie

  • Wanneer: vrijdag 5 mei
  • Wat: Live N.A.Radio in de tuin
  • Tijden: 11:00 tot 23:00 uur
  • Waar: Theater De Nieuwe Vorst

Meer informatie en aanmelden

Vanaf 12:00 uur kun je een gratis Vrijheidssoep halen. Wil je aansluiten bij het Vrijheidsmenu? De kosten zijn €15,- p.p. en aanmelden kan via deze site.