KRAAK: Draaisessies fundraiser

Informatie
Datum:
07 december 2023
Tijd:
20:00 tot 23:30
Prijs: Variërend
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst
Op 7 december organiseert Draaisessies een fundraiser in de KRAAKKELDER. Het opgehaalde bedrag gaat naar Unicef, voor kinderen in Gaza. Verwacht: dj workshops, dj’s, food, vintage kleding en meer. Dus: kom dansen & geef wat je kunt missen!

Programma t.b.a.

Over Draaisessies
Draaisessies is een community & talenthub voor jongeren rondom elektronische muziek. Elke donderdagavond kunnen jongeren op vrije inloop binnen komen bij R-Newt en krijgen ze de mogelijkheid op professionele dj apparatuur te oefenen en samen van elkaar te leren. Vanuit Draaisessies worden ook verschillende cursussen aangeboden zoals produceercursussen voor beginners en dj cursussen. Alles helemaal gratis, altijd.

📅 donderdag 7 december
🕒 20:00 – 00:30
💸 Pay What You Want (gaat ook naar Unicef)
📍 KRAAKKELDER, De Nieuwe Vorst

Hier vind je meer informatie!

Pay What You Want (vol = vol)
De hele maand december bepaal je bij De Nieuwe Vorst zelf wat je betaalt! Zo krijg je in deze tijden van inflatie en DUO debakels toch de kans om ons programma uit te proberen en uit te spelen. Kies op de avond zelf wat jij kunt missen of wat jij het waard vond. Let op: je kunt voor de KRAAKKELDER van tevoren niet reserveren dus vol = vol.

Let op: de KRAAKKELDER is op dit moment helaas alleen nog bereikbaar via enkele trappen. Ben je moeilijk ter been of zit je in een rolstoel? Neem dan even contact met ons op zodat we mee kunnen denken over de mogelijkheden.