KRAAK: Fremdkörper – Lost in Translation

Informatie
Datum:
20 april 2023 20:00
-
21 april 2023 01:00
Prijs: 7,50
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst
Fredmkorper

Op donderdag 20 april belooft het gezellig te gaan worden tijdens de negende editie van Fremdkörper bij De Nieuwe Vorst. De avond begint om 20:00 uur en eindigt om 01:00 uur. Een kaartje kost €7,50,-.

Wat hebben een onderwaterwereld, een bruiloft en tijd met elkaar te maken? Al deze thema’s zijn terug te vinden in de negende editie van Fremdkörper met als onderwerp Lost In Translation. Door middel van verschillende kunstvormen word je in een wereld van verwarring, misverstanden, vervreemding en vervaging gegooid. Raak verdwaald in een combinatie van livemuziek, dans, projecties en meer. Er zal deze avond zoveel gebeuren dat de organisatie het zelfs niet meer bijhoudt.

Over Fremdkörper

Fremdkörper is een multidisciplinaire clubavond door Fontys Hogeschool voor de Kunsten waar dans, visuele kunst en muziek samenkomen. Op donderdag 20 april vullen ze niet alleen de KRAAKKELDER, maar ook de Kluis, Kleine Zaal, Leesstudio én Rode Salon met eclectisch performances, nieuwe geluiden en clubvibes.

Fontys Hogeschool voor de Kunsten

Dit creatieve evenement is georganiseerd door studenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten vanuit de afdeling dans, muziek en beeldende kunst. Deze studenten creëeren voor bezoekers een unieke ervaring. De mengelmoes van de ideeën van de studenten worden visueel vertaald in de verschillende ruimtes in de Nieuwe Vorst.

Praktische informatie

  • Donderdag 20 april;
  • 20:00 uur tot 01:00 uur;
  • Theater De Nieuwe Vorst, Willem II straat 49;
  • €7,50,- (FHK Studenten: €5,-
  • Meer informatie/tickets kopen? Check zeker even de website van De Nieuwe Vorst!