KRAAK KERMIS bij Theater De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
21 juli 2023 14:00
-
30 juli 2023 17:00
Prijs: Gratis
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst
kraak kermis

Tijdens de Tilburgse kermis kun jij bij Theater De Nieuwe Vorst genieten van een soort van tiendaags festival! De binnentuin van het theater wordt omgetoverd tot festivalhart en er is van alles te doen!

Verwacht dragshows in de tuin en dans mee in een Guided Rave. Bouw je ultieme schuilplaats onder de vlonder of ga in gesprek met animatronics. Duik met Elmer in de kelder en ervaar een soort van kermis tijdens ‘Super Polyp 8000’ met Öhne Umlaut en burger service. Vier Roze Maandag met House of Circus en bekijk films met Pop-Up Cinema en VPRO Flowerboy. Luister naar gepassioneerd geouwehoer tijdens PechaKucha of drink lekker een pils in de tuin met kans op kunst! Bij de Kouwe Kermis geen whiplash van de booster, maar een grabbelton vol curiosa, een futuristische freakshow, een tuin der lusten.

Meer informatie

Het festivalhart is dagelijks gratis toegankelijk vanaf 14:00 uur. De uitgebreide line up en ticketinfo volgt. Benieuwd wat er nog meer te doen is bij De Nieuwe Vorst komende tijd? Check dan snel de website.