Agenda

Murw

Kraak: Murw in de H.U.T. bij Theater De Nieuwe Vorst

Wanneer: 18 juli 2020 tot 19 juli 2020 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €10,-
Bestel tickets

Kraak: Murw in de H.U.T. bij Theater De Nieuwe Vorst

Het is een hele tijd stil geweest bij Theater De Nieuwe Vorst wegens Corona. Gelukkig komt er nu weer leven in de brouwerij met Kraak: Murw in de H.U.T. Tickets zijn nu te bestellen voor dit spektakel van anderhalf uur. €10,- inclusief een verse, nog ongeziene editie van het magazine Murf/Murw. Dit evenement vindt plaats op 18 & 19 juli.

Kraak: Murw in de H.U.T.

Magazine Murf/Murw neemt je samen met H.U.T. voor anderhalf uur mee op een trip door de opstandige thema’s van hun voorgaande edities. Van Quasimodo in een festivaltentje tot Bolsonaro achter de bar en de spijsvertering in de kelder. Eenmalig worden deze tot leven gebracht tot een interdisciplinaire ervaring in de raarste ruimtes in en rondom De Nieuwe Vorst vol surreële vormen en buitengewone klanken.

Aan het begin van de zomer -in het nieuwe tijdelijke abnormaal- kraken Murf/Murw en H.U.T. de Nieuwe Vorst. Ze draaien alle buitens en binnens binnenstebuiten en zoeken binnen de gevestigde orde naar hun eigen orde. Het magazine wekt zijn wetteloze pagina’s tot leven. Denk: tentenkamp, muziek, geluid, beeldende kunst, motoren, kleurplaten, gedichten, en alles daartussenin. Dit alles samen vormt een 100% analoge dromerige ervaring die letterlijk en figuurlijk alle hokjes anders, of niet inkleurt.

Op zaterdag 18 en zondag 19 juli word je in 1,5 uur meegenomen door deze nomadische expositie. Per tijdslot zijn er maar 20 kaarten beschikbaar, om op deze manier toch -conform de richtlijnen- een échte fysieke ervaring te kunnen ondergaan.

Over Krakers Tilburg

Krakers zijn jonge Tilburgers met wilde ideeën. Ze kraken De Nieuwe Vorst en doen precies wat je niet verwacht in een theater. Of eigenlijk: precies wat je überhaupt niet verwacht. Ze nemen je mee naar onverwachte kieren en kelders in De Nieuwe Vorst en gaan aan de haal met ongehoorde thema’s, disciplines en denkrichtingen. Het resultaat? Een hoop markante manifestaties, eigenzinnige evenementen en vreemde vertoningen.

Murf/Murw

Murf/Murw is een magazine dat experimenten op papier de ruimte geeft. Iedere editie reageren er gemiddeld 15 mensen op een prikkelend thema. Als diskjockeys op papier proberen ze samen met andere vedettes een stokje te steken voor de opmars van de suffe cyber mentaliteit.

Over H.U.T.

H.U.T. (Humanisten uit Tilburg) is multidisciplinair collectief die zich muzikaal bezig houd met punk, credible art, protopop, japprock, de dichtvorm, de improv en de vriend als kunstenaar.

Locatie