Laden Evenementen

KRAAK: S.H.O.W. Colour Trash in De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
10 maart 2022
Tijd:
20:00 tot 20:00
Prijs: €6

Welkom in de kleurrijke wereld van Drag! Een avond vol met verschillende Colour TRASH performers, lipsyncs, en een dj die je laat voguen. Kijk, dans en tip er op los!

Na een grandioze Drag Brunch (inclusief Drag Bingo) is Krakers collectief S.H.O.W. terug! The Category is: Colour Trash! Combineer je kanariegele colbert met je smurfblauwe legging en je vuurrode baret met je grasgroene jurk. Kortom kom in thema naar De Nieuwe Vorst! Wij dagen je uit!

S.H.O.W.

The Second Haus of Whom is een collectief dat queer is in de kern. ⁠Daar waar Tilburg een tweede huis bood aan de voormalige Koning Willem II, die stiekem biseksueel was, is S.H.O.W. een tweede huis, in Theater De Nieuwe Vorst, voor iedereen die het nodig heeft, die ernaar verlangt en die er toevallig terecht komt.⁠

De evenementen van S.H.O.W. zijn voor queer mensen die hunkeren naar meer queer evenementen in Tilburg en een warm welkom voor de niet-queer mensen die wel benieuwd zijn naar wat deze fabuleuze wereld te bieden heeft.

Tickets?

Wil jij deze spectaculaire kleurrijke show bijwonen? Bestel dan je tickets via deze website en zorg dat je in thema komt! Let op, het event is 18+. De avond start om 20:00 uur.