Laden Evenementen

KRAAK: TATTOO TAKEOVER bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
26 mei 2022
Tijd:
20:00 tot 23:30
KRAAK: TATTOO TAKEOVER

The Circle Ink neemt op donderdag 26 mei wederom de KRAAKKELDER over en neemt je mee langs de kunst van het tatoeëren. Ze vullen de kelder met kunst, muziek, geur én er zal weer live getatoeëerd worden! Deze keer door niemand minder dan resident artist Layla Keulers.

Wat kun je verwachten?

Layla is geboren met een pen in haar hand, later ruilde ze deze in voor een tattoo gun en besloot van tatoeëren haar werk te maken. Inmiddels is ze werkzaam als apprentice bij The Circle. Je kunt bij haar terecht voor blackwork tattoos, zoals Japanse psychedelics, ornamentals en symbolics.

Over Layla

Lyla is geboren met een pen in haar hand, later ruilde ze deze in voor een tattoo gun en besloot van tatoeëren haar werk te maken. Inmiddels is ze werkzaam als apprentice bij The Circle. Je kunt bij haar terecht voor blackwork tattoos, zoals Japanse psychedelics, ornamentals en symbolics. Check: www.instagram.com/its.bibz/

Interesse?

Wil jij hier graag bij zijn? Een ticket kost €6,- en zijn te bestellen via de website van De Nieuwe Vorst. Het vindt plaats op 26 mei om 20:00 uur.