Laden Evenementen

KRAAK: Tattoo Takeover in De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
17 maart 2022
Tijd:
20:00 tot 20:00
de nieuwe vorst

The Circle Ink neemt op donderdag 17 maart de KRAAKKELDER in De Nieuwe Vorst over. In-house artist Atilla maakt speciaal voor dit event een aantal flash designs die je live op deze avond tijdens de tattoo takeover kunt laten zetten, let op: beperkt beschikbaar! No tat? No sweat: de kluis vult zich met een expo van alle Circle artists. En er is muziek! En bier!

The Circle Ink

The Circle Ink is een privé tattoo studio gevestigd in een van de mooiste atelierruimtes van Ateliers Tilburg. Naast het zetten van tattoos zijn ze ook erg kunst gericht bezig, denk daarbij aan live art performances van verschillende kunstenaars en daarmee onderscheiden zij zich van de rest. Bij The Circle wordt er zorgvuldig gewerkt en streven zij naar het beste kwaliteit en fijne onvergetelijke ervaring. Duurzaamheid en veiligheid staat bij The Circle Centraal. Zo werken ze met Vegan inkt en duurzame producten, zoals afbreekbaar plastic en nazorg die niet is getest op dieren. Er zijn 3 tattoo artiesten werkzaam met ieder een eigen stijl.

Tickets?

Wil jij dit evenement bijwonen? Gewoon goan! Het evenement is gratis maar let op, vol=vol. Het evenement start om 20:00 uur.