logo
Laden Evenementen

Kraak van Filosofia Italiana bij De Nieuwe Vorst in Tilburg

Informatie
Datum:
13 november 2021
Tijd:
20:00 tot 22:15
Prijs: €25,00

Op zaterdag 13 november om 20:00 uur de voorstelling Kraak van Folosofia Italiana bij De Nieuwe Vorst. Het is een voorstelling waarbij je wordt meegenomen naar het mooie Italie. Waar een reeks prikkelende lezingen  je meeneemt langs filosofen en hedendaagse thema’s.

De avond

Era ora! De Vage Bond is ein-de-lijk weer terug met een vermakelijk, verrukkelijk én verdiepend programma op de zaterdagavond. Deze editie reizen we af naar bella Italia, waar we je aan de hand van een reeks prikkelende lezingen meenemen langs Italiaanse filosofen en hedendaagse thema’s. Natuurlijk zal dit gepaard gaan met hapjes uit de voortreffelijke Italiaanse cuisine én een spannende proeverij van bekende en onbekende Italiaanse dranken. En als kers op de taart – of uh parmezaan op de risotto -, kan er na afloop gedanst worden op energieke Italo Disco. Een voedzame avond voor lichaam en geest!

Interesse

Lijkt het je leuk om hier bij te zijn? Bestel dan je kaarten via de website. Een normaal kaartje kost €25,00 euro. De gastsprekers worden binnenkort bekend gemaakt houd daarom de website in de gaten.