KRAAK x Tweedehands het Festival: Subculture Store bij Theater De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
23 maart 2023 20:00
-
26 maart 2023 00:30
Prijs: Gratis
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst
de nieuwe vorst

Subculture store (Sub c) is een alternatief winkelconcept gefocust op duurzaamheid en zelfexpressie. Ze creëren een platform waar mensen kennis kunnen delen over kleding, upcyclen en genderexpressie. Én we vieren meteen de aftrap van Tweedehands het Festival!

Over het festival

Door workshops over het repareren en upcyclen van kleding en andere evenementen wil Subculture store een inclusieve community opbouwen. Verwacht op 23 maart in de kelder en kluis: styling, kunstige decors, muziek, kans om te experimenteren en transformeren én de mogelijkheid om de kleding aan te schaffen. Of kom gewoon gezellig een drankje drinken om Tweedehands het Festival af te trappen. All good.

Deze avond is meteen de aftrap van Tweedehands het Festival: Van 24 t/m 26 maart staat heel Tilburg in het teken van tweedehands en de kringloopwinkel. Van kleding tot meubels en van workshops tot vintage kilo sale of behind the scenes bij de kringloop. Voor kringlopers én tweedehandstwijfelaars. Het laat zien wat Tilburg op dit gebied te bieden heeft. Want alles wat je nodig hebt is er al.

Praktische informatie

  • 23 t/m 26 maart
  • 20:00 – 00:30
  • Gratis entree, reserveer een kaartje via tickets
  • KRAAKKELDER, Theater De Nieuwe Vorst

Let op! KRAAKKELDER is op dit moment helaas alleen nog bereikbaar via enkele trappen. Ben je moeilijk ter been of zit je in een rolstoel? Neem dan even contact met de organisatie op zodat ze mee kunnen denken over de mogelijkheden.

Meer informatie

Wil je meer informatie of je plek reserveren? Check dan de site van De Nieuwe Vorst.