logo
Laden Evenementen

Kundalini Yoga in het Leijpark

Informatie
Datum:
14 mei 2023 10:00
-
24 september 2023 11:30
Prijs: €5,00
Locatie:Leijpark

Vanaf 14 mei kun je t/m 24 september iedere zondag een ochtendje Kundalini Yoga volgen in het Leijpark.

Wat is Kundalini Yoga?

Kundalini yoga is een van de oudste en krachtigste yogatradities uit India. De lessen zijn altijd weer anders: de ene keer heel actief en dynamisch, de andere keer juist zacht en meer meditatief. Maar het doel is altijd hetzelfde: het activeren van de Kundalini energie – de energie van het bewustzijn.

Hoe werkt Kundalini Yoga?

Kundalini Yoga werkt op de klieren, het zenuwstelsel en het immuunsysteem en heeft een diep reinigende werking op lichaam, geest en ziel. Tijdens een les gebruiken ze dynamische oefeningen, krachtige ademhalingstechnieken, eeuwenoude mantra’s en diepe meditatie.

Praktische informatie

  • Wanneer: Iedere zondag van 10.00 tot 11.30 uur, in de periode van 14 mei tot en met 24 september 2023;
  • Waar: Op het veld achter wat voorheen restaurant Etenstijd was: vanaf de ingang van het park bij de kruising Ringbaan Zuid/Professor van Buchumlaan loop of fiets je rechtdoor het park in en sla je het eerste pad rechtsaf;
  • Kosten: Ze vragen een donatie van minimaal 5 euro. Ze schenken namelijk de helft van de opbrengst aan Stichting De Nobele Hoeve.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht op het Facebookaccount van Kundalini Yoga. Dit is ook de plek waar aangegeven wordt of een les doorgaat bij slecht weer.