logo
Laden Evenementen

Kundalini yoga in het Leijpark

Informatie
Datum:
21 augustus 2022
Tijd:
10:00 tot 11:30
Prijs: €5,00
Locatie:Tilburgse Leijpark

De hele zomer (tot eind september) is er iedere zondagochtend van 10.00 tot 11.30 uur Kundalini yoga in het Leijpark. Deelname is op donatiebasis en iedereen is welkom. Geen ervaring nodig.

Kundalini yoga is een van de oudste en krachtigste yogatradities uit India. De lessen zijn altijd weer anders: de ene keer heel actief en dynamisch, de andere keer juist zacht en meer meditatief. Maar het doel is altijd hetzelfde: het activeren van onze Kundalini energie – de energie van het bewustzijn.

Hoe werkt Kundalini yoga?

Kundalini yoga werkt op onze klieren, het zenuwstelsel en het immuunsysteem en heeft een diep reinigende werking op lichaam, geest en ziel. Tijdens een les gebruiken we dynamische oefeningen, krachtige ademhalingstechnieken, eeuwenoude mantra’s en diepe meditatie. En dat alles heerlijk buiten met de zon op je gezicht en je voetjes in het gras!

Wat moet je meenemen?

– Yogamatje of handdoek;
– Flesje water;
– Evt. een deken of sjaal voor tijdens de ontspanning;
– En natuurlijk je donatie, die wij weer grotendeels schenken aan Stichting De Nobele Hoeve!

En als het regent?

Als bij slecht weer de les niet doorgaat, dan zetten ze dat op zondagochtend rond 9.00 uur op de Facebook-pagina. Deze is openbaar dus ook zonder Facebook-account te bezoeken. Zoek of Google: Kundalini yoga in het Leijpark.

Waar is het?

Neem de ingang van het Leijpark aan kruising op de Professor van Buchumlaan/Ringbaan Zuid. Hier kun je ook je auto parkeren. Loop of fiets rechtdoor het park in. Sla het eerste pad rechts in en je bent er!