Agenda

spoorpark vacature

Kunst- en ambachtenmarkt in verjaardagsweekend Spoorpark

Wanneer: 19 juni 2021 om 10:00 uur tot 20 juni 2021 om 16:00 uur Waar: Spoorpark Entree: Gratis

Kunst- en ambachtenmarkt in verjaardagsweekend Spoorpark

Komend weekend, op zaterdag 19 en zondag 20 juni is er een kunst- en ambachtenmarkt in het Spoorpark. Op deze dagen staan er van 10.00 uur – 16.00 uur verspreid door het park langs de boulevard een aantal kramen opgesteld vol met kunst, cultuur en oude ambachten. Het aanbod is divers, verschillende kunstenaars krijgen een podium om hun werk te laten zien. 

O.a. verschillende kunstschilders, portretschilders, fotografen, dichters en ambachtslieden zoals een leerbewerker, kruidenkweker en een keramist zijn aanwezig op deze eerste editie van de ‘Art Fair’.

Art Fair

Deze eerste editie van de ‘Art Fair’ wordt georganiseerd door The Hostel Tilburg en is gratis toegankelijk voor alle bezoekers. De markt is in samenwerking met The Living Museum en kunstenaars. Er is genoeg ruimte tussen de kraampjes om anderhalve meter afstand te houden. Ook is er een looproute met eenrichtingsverkeer.

“We willen het Montmartre van Tilburg worden, met het kunstenaarsgevoel. Er zijn kraampjes met autonome kunstenaars, waaronder een fotograaf en spoken word dichter. We hopen nog op een karikatuurschetser. Dat is voor ons de kers op de taart.” aldus organisator Bert Klerks.

Tweejarig bestaan

De markt valt in het weekend waarin het Spoorpark haar tweejarig bestaan viert. Reden te meer om dit weekend het Spoorpark te bezoeken dus!

Locatie