Kunst Vierdaagse bij de Nachtzuster

Informatie
Datum:
14 oktober 2021
-
17 oktober 2021
Prijs: Gratis
Locatie:Stichting Ateliers Tilburg

Op 14 oktober is het zo ver: de Kunst Vierdaagse. Het evenement vindt plaats van 14 oktober tot en met 17 oktober. Tijdens het de Kunst Vierdaagse zullen er artist talks zijn in combinatie met borrels en muziek. Lees verder voor meer informatie. 

Het event

Donderdag 14 oktober openen De Nachtzuster en De Blauwe Dwaas beide hun deuren voor de allereerste Kunst Vierdaagse! Tijdens dit event vind je op beide locaties het werk van zeven kunstenaars waar ze je graag alles over vertellen. Donderdagavond is er een feestelijke opening in de Nachtzuster, waarna je later die avond gezamenlijke een wandeling richting de Blauwe Dwaas maakt, zo weet je zeker dat er geen kunstwerk aan je voorbij gaat. Vrijdag en zaterdag volgen er diverse artist talks waarbij je meer te weten komt over de kunstenaars en hun praktijk. Wil jij niets missen? Bekijk dan gauw de timetable hieronder:

Agenda

De weekagenda is als volgt:

  • Donderdag 14 oktober, 17:00 uur – opening in de Nachtzuster (Carré 50) met vervolgens een gezamenlijke wandeling richting de Blauwe Dwaas.
  • Vrijdag 15 oktober, 17:00 uur – Expositie en borrel bij de Nachtzuster (Carré 50) met dj’s Studiobangana en artiesten praat door Pjotr van Leeuwen, Larissa Schepers en Jesse Fischer.
  • Zaterdag 16 oktober, 17:00 uur – Muziek en borrel bij de Blauwe Dwaas (Heuvelstraat 96) met artiesten praat door Cas van Deurssen, Remy Neumann, Jos Merkx en Ema Vanekova.
  • Zondag 17 oktober,  12:00 tot 17:00 uur – Afsluiting van de eerste Kunst Vierdaagse.

Wil jij erbij zijn?

Lijkt jou het gaaf om een van deze evenementen te bezoeken? Reserveer dan alvast je plekje via de website van De Nachtzuster. Of kijk op de site van Ateliers Tilburg voor extra informatie.