Laden Evenementen

Laatste winterserie wandeltocht WSV Hart van Brabant 2022-2023

Informatie
Datum:
05 maart 2023
Tijd:
09:00 tot 17:00
Prijs: €3,00

De Tilburgse wandelsportvereniging Hart van Brabant organiseert zondag 5 maart de laatste wandeltocht van de winterwandelingen. De start is vanuit café Boerke Mutsaers aan de Vijverlaan 2 in Tilburg voor afstanden van 5, 15, 25 of 35 kilometer.

De starttijd van de 35km is om 09:00 uur en de overige afstanden starten om 09:00 uur en 11:00 uur. Je kunt zelf kiezen welke afstand je wil lopen.

De routes

Tijdens de route van 35 kilometer, zijn er drie rusten waaronder een café. Op de 15 kilometer is er één keer een stop bij een café en bij de 25 kilometer is er twee keer een stop bij een café.

Voor de voor de 35 km. betaald men 5,00 euro zonder herinnering. De overige afstanden 3,00 euro zonder herinnering. Niet leden van wandelsportbonden betalen 1,00 extra. Inschrijven met herinnering is per afstand 1,00 extra. Voor de deelnemers die daarvoor in schrijven is er een speciaal voor deze serie wandeltochten ontworpen vaantje als herinnering.

Meer over de routes

De routes van de 15 en 25 km. gaan via Stadsbos 013 te beginnen in het Wandelbos. Daarna via de bossen van Charlotte oord en Wolterbeekplas naar De Mast. Hier splitsen de 15 km. en de 25 km. lopers. De 25 km. gaat via een vernieuwde route richting Huis ter Heide en het Gedenkbos naar Loon op Zand. Hier is de rustgelegenheid op een hele mooie locatie. Waarna men via het Noorderbos en Geboortebos en Wandelpark Tilburg Noord, langs de veel bezochte Hasseltse kapel terug loopt naar Boerke Mutsaers.

De 35 km. route gaat meteen een andere richting uit via Tilburg Noord en het Noorderbos Oost en de traditionele route door de Loonse en Drunese duinen. Met een uitstekende rustgelegenheid, in Kaatsheuvel. De deelnemers kunnen genieten van de Loonse en Drunense Duinen. Met al zijn pracht en praal en uiteraard ZAND! De route komt uit het HOOGDTE PUNT van de Loons en Drunese duinen. Via Loon op Zand sluit men weer aan op de route van de 25 en 15 km. en gaat men gezamenlijk op weg naar de finish bij Boerke Mutsaers.

Meer informatie

Wil je jezelf inschrijven en/of meer informatie over de wandeltochten? Neem dan een kijkje op de website van WSV Hart van Brabant.