Agenda

Charwinoa

Ladies Night: Charwinoa, Hatoon, Liraina bij Theaters Tilburg

Wanneer: 7 juli 2021 tot 24 juli 2021 Waar: Schouwburg Concertzaal Tilburg Entree: Gratis

Ladies Night: Charwinoa, Hatoon, Liraina bij Theaters Tilburg

De schouwburg viert haar 60 jarig jubileum dit jaar. En wie jarig is trakteert moeten ze gedacht hebben bij Theaters Tilburg. Daarom trakteren ze hun gasten de hele maand juli op leuke optredens op het buitenpodium. Charwinoa, Hatoon, Liraina bij Theaters Tilburg op het buitenpodium.

Hatoon 

Hatoon vertaalt haar ervaringen in een soulvolle mix van jazz, funk, en alternative-R&B. De van oorsprong Soedanese 21-jarige singer-songwriter heeft de vooropleiding jazz gevolgd aan het Tilburgse conservatorium en zal daar het aankomende jaar haar studie vervolgen. Op het moment is ze bezig met haar debuut-EP dat begin najaar 2021 uitgebracht zal worden. So… Stay tuned!

Charwinoa 

Door haar taste in music verovert ze het publiek keer op keer. Hip hop rnb 90’s tot new school sounds en house met een randje techno. Ze zoekt de grenzen op door al die verschillende genres muziek te mixen! Mainstream tunes zat? Vibe dan mee met Charwinoa.

Liraina Jaylynn

Dansen, zingen en acteren staat elke dag voor haar op het menu. Ze heeft hiermee grote doelen en hoopt die te kunnen bereiken samen met HIIPOWER het project waar ze nu in zit. Nu gaat ze jullie even laten zien wat ze al kan en heeft geleerd!

Extra informatie

De voorstellingen zijn allemaal gratis te bezoeken en beginnen om 20.30 uur. Alleen op de zondagen zijn het ochtendshows die om 11.00 uur beginnen. Mocht het weer onverhoopt slecht zijn, dan worden de voorstellingen helaas geannuleerd.

Capaciteit is beperkt, dus kom op tijd!

Locatie