Laden Evenementen

Lampje van Maas theater en dans bij De Nieuwe Vorst in Tilburg

Informatie
Datum:
12 november 2021
Tijd:
19:30 tot 21:00
Prijs: €10,00

Op vrijdag 12 november om 19:30 uur de voorstelling Lampje bij De Nieuwe Vorst in tilburg. Het is een voorstelling waarbij beeld en muziek sterk aanwezig zijn. Lees hier alle informatie betreffende de voorstelling. 

Lampje

De theaterversie van Lampje is een beeldende vertelling met een poëtisch uitzicht op zee, woeste drinkmuziek en droevige verlangliedjes. Een woest, poëtisch en ontroerend avontuur. Lampje, de dochter van een vuurtorenwachter, komt in een stormachtig avontuur terecht. Alleen en verloren ontmoet ze geheimzinnige zeewezens, droevige kermisklanten en woeste piraten. En steeds overtreft ze zichzelf in dapper, volhardend en liefdevol zijn.

Inspiratie

Moniek Merkx maakt een theaterbewerking van Lampje, het succesvolle jeugdboek van Annet Schaap dat euforische recensies kreeg en vier boekenprijzen won waaronder de Gouden Griffel.

Interesse

Lijkt het jou gaaf om hier bij te zijn? Bestel dan snel je tickets via de website. Een normaal kaartje kost €10,00 euro. Studenten van de FHK betalen slechts €5,00 per ticket.