Laden Evenementen

Lancering van Zjuu’s Blonde Doerak bier

Informatie
Datum:
04 september 2022
Tijd:
14:00 tot 20:00
Prijs: Gratis
Locatie:Zjuu

Wil je de vakantie goed afsluiten en gelijk je nieuwe favoriete biertje proeven? Kom dan op zondag 4 september naar de Back to School borrel van Zjuu. In samenwerking met Stadsbrouwerij013 lanceert Ruben Boset Zjuu’s eerste gebottelde bier! Lees snel verder.

Zjuu’s eerste gebottelde bier heeft de naam ‘Blonde Doerak’ gekregen en wordt omgeschreven als ‘Een beetje stout maar verdomd lekker!’. Ben jij ook benieuwd geworden naar dit spannende biertje? Kom dan vanaf 14.00 uur naar het prachtige terras van Zjuu om lekker te dansen, drinken en eten. Team Zjuu laat je genieten van de heerlijke sounds vanuit de DJ booth. Ook zorgen zij voor lekkere wijnen van Geerts, cocktails van Diageo, borrelhapjes en nog veel meer!

Zjuu

Zjuu Brunch & Borrelbar is dé ontmoetingsplek in het Tilburgse Leijpark. Een uniek totaalconcept waar Bewegen, Ontspannen, Ontmoeten en Genieten centraal staan. Laagdrempelig, maar met hoogwaardige kwaliteit en ultieme gastvrijheid. Bij Zjuu geniet je dagelijks van ontbijt, lunch, diner en borrel(happen). Maar Zjuu is veel meer dan alleen een eet- en drinkgelegenheid. Zjuu is een bijzondere ontmoetingsplek, waar mensen bij elkaar komen door middel van sport & beweging, teambuilding-events of een vergadering.

De naam Zjuu komt niet zomaar uit de lucht vallen. Je eet hier namelijk de ‘bekende’ gerechten met de Jus van Zjuu. Ieder gerecht is herkenbaar, maar in een ander jasje gestoken. Je proeft én ziet de aandacht die aan ieder gerecht is besteed. Pure smaken en een perfecte mix tussen gezond en lekker. Zowel voor jong als oud, want ook de kleintjes eten hier hun bordje gegarandeerd leeg. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke pinsa met ansjovis of Mortadella, wat lijkt op een pizza, maar dan met minder calorieën en koolhydraten. Of bestel de populaire borrelplank voor bij het nieuwe Blonde Doerak biertje.