Laden Evenementen

LEEN JE TENTJE bij de Bibliotheek ’t Sant

Informatie
Datum:
24 april 2023 00:00
-
05 mei 2023 00:00
Prijs: gratis

Vanaf maandag 24 april kun je een tentje lenen bij de Bibliotheek ’t Sant. In dat tentje kunnen kinderen spelen, relaxen en (voor)lezen uiteraard. Je kan het tentje gratis lenen. Ben je benieuwd? Lees snel verder!

Over LEEN JE TENTJE

Wist je dat je bij de bibliotheek ’t Sant deze meivakantie een tentje kunt lenen? Ga op reis in de allerleukste verhalen, gewoon in je eigen tent!
HET TENTJE Een makkelijk op te zetten tent waar kinderen in kunnen spelen, relaxen en (voor)lezen uiteraard. Bij het lenen van het tentje hoort ook een verrassend kinderboekenpakket, samengesteld door de Bibliotheek. Natuurlijk mag je jouw wensen doorgeven, maar de bibliotheekmedewerkers gaan je verrassen met de inhoud…!
LENEN VAN HET TENTJE Je mag het tentje voor 1 week lenen. Wil je er in de meivakantie gebruik van maken stuur dan een mail naar bibliotheeksant@bibliotheekmb.nl.

Wees er snel bij, want de voorraad tenten is niet onbeperkt! Laat ook weten hoeveel boekenpakketjes we moeten klaarmaken en vergeet de pasnummers van de kinderen niet te noemen. Je krijgt van ons dan een lijstje waarop je je voorkeur kunt aangeven en de leeftijd. Wij zorgen dat er een mooi pakket klaarligt en er deze vakantie veel lees- en tentplezier zal zijn!
TIP VOOR OUDERS Kruip met je kind in de tent, laat je kind jou voorlezen maar lees vooral zelf voor en maak er samen een feestje van!

Informatie

  • Vanaf maandag 24 april kun je het tentje lenen, je mag het maximaal één week lenen. Het kan tot maximaal vrijdag 5 mei;
  • Locatie: de Bibliotheek ’t Sant, Beneluxlaan 74;
  • Het is gratis;
  • Neem gerust even een kijkje op de website van de Bibliotheek ’t Sant!