Laden Evenementen

Lees- en luisterspot: ontdek de online bibliotheek app voor e-books én luisterboeken van Bibliotheek Midden-Brabant

Informatie
Datum:
21 oktober 2021
Tijd:
11:00 tot 17:00
Prijs: Gratis

Bibliotheekleden hebben naast de mooie boekencollectie ín de Bibliotheek ook toegang tot duizenden e-books en luisterboeken in de online Bibliotheek. E-books en luisterboeken kun je makkelijk lenen, lezen en luisteren in één app. Om de app onder begeleiding te ontdekken kunnen mensen op donderdag 21 oktober tussen 11:00 en 17:00 uur naar de lees- en luisterspot in de Bibliotheek LocHal komen.

E-books en luisterboeken

Met de online Bibliotheek-app is het mogelijk altijd en overal te genieten van duizenden e-books én luisterboeken. Van thrillers tot chicklit, van waargebeurd tot fantasy. Via telefoon, tablet, e-reader, pc of laptop. Daarnaast heeft de app functies om het (digitaal) lezen nog makkelijk er leuker te maken. Zo kunnen lezers hun favoriete boeken op een lijstje zetten en previews bekijken of een fragment beluisteren.

Lees- en luisterspot

Om de nieuwe app te ontdekken kunnen mensen, lid of geen lid van de Bibliotheek, op donderdag 21 oktober tussen 11:00 en 17:00 uur naar de Bibliotheek LocHal komen. In de Bibliotheek is op die dag een lees- en luisterspot aanwezig. In de lees- en luisterspot staan medewerkers van de Bibliotheek klaar om mensen de app van de online Bibliotheek te laten zien en uit te leggen hoe zij zich kunnen registreren en hun eerste e-book of luisterboek kunnen downloaden.

Digitaal lezen steeds populairder

De collectie van de online Bibliotheek is gevarieerd, heeft duizenden boeken en biedt voor ieder wat wils. Van digitale voorleesboekjes voor de jongsten, tot literatuurklassiekers om te lezen voor de lijst voor jongvolwassenen. Volwassenen vinden in de online Bibliotheek-app e-books en luisterboeken in alle genres.

App downloaden

De online Bibliotheek-app is te downloaden voor iOS in de App Store en voor Android in de Google Play Store. Bij de meeste abonnementen kunnen Bibliotheekleden meerdere e-books en luisterboeken tegelijk lenen. Geen lid van de Bibliotheek? Abonneren kan natuurlijk altijd. Kijk voor alle informatie op de website.