Agenda

LeineRoebana

LeineRoebana: The GreenHouse Dances

Wanneer: 26 juni 2021 van 20:15 tot 21:20 Waar: Schouwburg Tilburg Entree: €24,50
Bestel tickets

LeineRoebana: The GreenHouse Dances

We zien ze zo graag. Van die mensen met een onstuitbare dadendrang, gekoppeld aan een verstand dat ordening aanbrengt en inzicht verschaft. Het zijn kwaliteiten die ons bij uitstek geschikt maken om het lot in eigen hand te nemen. Wat kan er fout gaan? Hoogmoed… het lot in eigen handen nemen kan leiden tot grenzeloze zelfoverschatting. In The Greenhouse Dances steekt hoogmoed de kop weer op, ingefluisterd door een duivels charmante slagwerker.

Fotografie: Anna van Kooij.

In The Greenhouse Dances bewegen lichamen onvermoeibaar door de ruimte. Altijd vooruit in een genadeloze estafette. Vastberaden lijkt het, doelgericht, en dan tóch weer zacht, weifelend en kwetsbaar. Op breekbare, bezwerende melodieën en krachtige ritmes van de furieus spelende en dansende slagwerker Antonio Rubio Gutierrez.

LeineRoebana

Voorafgaand aan de voorstelling nodigt LeineRoebana haar publiek uit om kennis te maken met dansers, musici en choreografen voor een bijzondere inleiding op het toneel: een half uur voor aanvang gaan de zaaldeuren open voor het geliefde publieksonthaal! Aansluitend begint de voorstelling.

  • Concept en choreografie: Andrea Leine en Harijono Roebana
  • Dans: Uri Eugenio, Luana van Eekeren, Andrea Pisano, Timon de Ridder e.a.
  • Musici: Lorenzo Pagliei en Antonio Rubio Gutierrez

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg verloopt momenteel anders dan je van hen gewend bent. Kijk hier voor de maatregelen en reserveringsvoorwaarden voor een onbezorgd theaterbezoek.

Deze voorstelling stond eerder op 25 mei 2021 gepland, maar kon vanwege de coronabeperkingen niet doorgaan zoals gepland. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd over de wijziging.

Praktische informatie

  • Start voorstelling: 20.15 uur;
  • Einde voorstelling: 21.20 uur;
  • Geen pauze;
  • Locatie: Schouwburg
  • Tickets kosten €24,50 per stuk, dit is inclusief servicetoeslag. In de toeslag zijn koffie, thee en bronwater voorafgaand aan de voorstelling inbegrepen.

Tickets koop je hier.

Locatie