Laden Evenementen

Letter-rijm-festijn bij Bibliotheek Wagnerplein

Informatie
Datum:
27 november 2021
Tijd:
11:00 tot 12:00
Prijs: Gratis

Sinterklaas is bijna jarig en dat wordt gevierd met een letter-rijm-festijn op zaterdag 27 november bij bibliotheek Wagnerplein! Kom je dit feestje gezellig meevieren in de bibliotheek?

Wat gaan we allemaal doen?

We gaan voorlezen en rijmen; Raad je met ons mee naar rijmwoordjes. We gaan in de bieb speuren naar letters en maken daar leuke woorden mee. En natuurlijk rijmwoorden! Én we gaan gezellig letters knutselen. De pieten kunnen zelfs preciesiestrooien. Misschien kun jij dat ook? Ondertussen draaien we het superleuke Pepernotenlied en andere sinterklaasliedjes om lekker samen mee te zingen.

Schoen zetten

En pssst… Heb jij wel eens ooit je schoen gezet in de bibliotheek? Breng je schoentje mee en kom het maandag 22 november ophalen in de Bibliotheek. Meld je voor de zekerheid wel aan zodat de Sint weet hoeveel schoentjes er staan!

Deelnemen?

Wilt jou kind graag deelnemen? Aanmelden kan door te mailen naar wagnerplein@bibliotheekmb.nl. Deelname is gratis. Het begint om 11:00 uur en eindigt om 12:00 uur. Het is voor kinderen uit groep 1 tot en met 4.