Agenda

Ontdekstation013

Leuke workshops voor kids deze zomer bij Ontdekstation013!

Wanneer: 27 augustus 2021 van 10:00 tot 16:00 Waar: Ontdekstation013 Entree: €8 per kind (vanaf 4 jaar)
Bestel tickets

Leuke workshops voor kids deze zomer bij Ontdekstation013!

Deze zomer staat in het teken van Experimenteren. Vanwege een verbouwing aan ons pand zijn we helaas beperkt open deze zomer. Maar dat betekent niet dat we geen tof programma hebben! Doe jij niets liever dan met je handen uit de mouwen zelf op ontdekking gaan? Kom dan deze zomer naar Ontdekstation013!

Energie en water

Zon en licht geven energie. Je gaat zelf iets maken met mini-solarpaneeltjes. En dan is het natuurlijk spannend of het echt werkt! Maak je eigen huis, of misschien een auto met echte koplampen. Daarna kom je meer te weten over circulaire economie. Huh? Wat dat is? Dat kom je dus te weten als je komt! We sluiten het programma af met een spetterende workshop in de watertuin met als thema transport over water. Hoe vervoer je containers om de juiste producten droog aan de overkant te krijgen?

Plan je bezoek

Ontdekstation013 is tijdens de zomervakantie open op van 11 augustus t/m 27 augustus van woensdag t/m zondag. Je kunt kiezen uit het ochtend- of het middagprogramma. Je reserveert voor het hele ochtend- of middagprogramma van 2,5 uur. Zorg dat je op tijd bent, want je kunt niet later nog aansluiten. We draaien ’s ochtends en ’s middags hetzelfde programma. De tijden zijn als volgt:

  • ’s ochtends: 10.00 – 12.30 uur.
  • ’s middags: 13.30 – 16.00 uur.

Kom je met de auto?

Let op! Van 24 t/m 28 augustus is parkeerplaats Spoorzone P2 niet in gebruik. Je kunt deze dagen gebruik maken van parkeergarage Tivoli, parkeergarage Pieter Vredeplein of parkeerplaats Spoorzone P1. Meer informatie en een routebeschrijving vind je bij de pagina ‘contact’.

Tickets bestellen

Tickets bestel je hier!

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes zijn ook mogelijk. Die starten altijd om 13.00 uur en duren tot 16.00 uur. Klik hier voor meer informatie hierover.

Informatie voor de ouder/begeleider

Volwassenen mogen (helaas) de speel- en ontdekruimtes niet betreden. Je kunt kiezen:

  • Of je draagt de kinderen over aan onze workshopbegeleiders en komt ze na 2,5 uur weer ophalen. We vragen je hiervoor een formulier te ondertekenen. Kinderen kunnen dus niet op eigen gelegenheid komen, zij hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
  • If je neemt plaats op het terras of in de horecahoek met gratis wifi. Er is ook een speelhoekje voor peuters (<4jr). Hiervoor heb je geen ticket nodig. Er kunnen maximaal 2 begeleiders mee naar binnen. Houd 1,5m afstand van elkaar.
    Je kunt een lekker kopje koffie of thee bestellen of een koud drankje. En we hebben koekjes, chips en ijsjes. Let op: Pin Only!

Kom jij deze zomer bij ons op ontdekkingstocht? Wij zijn er helemaal klaar voor!

Wij zijn aangesloten bij de Meedoen Regeling van Gemeente Tilburg.

Je kunt ook vaak op de dag zelf nog kaartjes kopen! Heb je vragen? Bel Ontdekstation013 dan op: 06 493 220 50.

Locatie