Levende standbeelden in winkelcentrum Westermarkt

Informatie
Datum:
10 juni 2023
Tijd:
12:00 tot 16:00
Prijs: Gratis
Locatie:Westermarkt
Westermarkt

Op zaterdag 10 juni wordt winkelcentrum Westermarkt omgetoverd tot een levende tentoonstelling. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring met levende standbeelden die de grenzen van kunst en realiteit tarten!

Wat staat je te wachten?

Stap binnen in een wereld van magie en verwondering terwijl je door en rondom winkelcentrum Westermarkt dwaalt. Je zult versteld staan van de adembenemende levende standbeelden die met hun verbluffende artistieke expressie en verfijnde stilte tot leven komen. Bewonder hun prachtige kostuums, indrukwekkende make-up en ongelooflijke poses. Dit is een zeldzame gelegenheid om kunst in levende vorm te ervaren!

Vergeet niet je camera mee te nemen!

Grijp je kans om deze magische momenten vast te leggen terwijl je naast de levende standbeelden poseert. Deel je foto’s op sociale media en tag de Westermarkt met de hashtag #LevendeStandbeeldenWestermarkt.

Combineer kunst met winkelen!

Naast de levende standbeelden biedt winkelcentrum Westermarkt ook een uitgebreid aanbod aan winkels, boetieks en verswinkels waar je naar hartenlust kunt shoppen. Duik in de nieuwste modetrends, ontdek unieke geschenken en geniet van heerlijke hapjes en drankjes in een van de diverse eetgelegenheden. Mis deze unieke beleving niet!