Laden Evenementen

Live Jazz bij Giardino d’Italia

Informatie
Datum:
30 november 2023
Tijd:
20:00 tot 23:30
Prijs: Gratis
Locatie:Giardino d’Italia

Op donderdag 30 november (en 28 december) verandert het Italiaanse restaurant Giardino d’Italia in een echte New Orleanse Jazzbar. Samen met the ZMOODFELLAZ hebben wij het event georganiseerd, genaamd: Live Jazz at Giardino. Laat je meevoeren door de sublieme jazzklanken van deze briljante band die Tilburg rijk is. Wil je samen met ons komen jazzen en jammen?

 

Jazz-verrassing

Naast dat je verwend wordt met de beste jazztunes, hebben we ook een jazz-verrassing voor jullie n petto. Wil jij met de band mee jammen? Dan kan! Kan jij zingen, drummen, de contrabas beheren of pingelen op de piano? Schrijf je bij aanvang in en laat ons weten welk instrument jou die avond toegereikt kan worden.

 

Te bereiken

Live Jazz at Giardino vindt plaats in het Italiaanse restaurant Giardino d’Italia in de Reeshof

(Huibevendreef 22). Vanaf Tilburg Centraal is het 20 minuten fietsen. Bus 2 en 3 stoppen bij bushalte

Dalenstraat, recht voor de ingang van het restaurant. De laatste bus terug naar Tilburg Station vertrekt om 23:47, dus dat geeft je voldoende tijd om ruimschoots van de avond te genieten.

 

Praktische informatie

Op iedere laatste donderdag van de maand in 2023 vindt Live Jazz at Giardino plaats, dus 30 november en 28 december. De aanvang is om 20:00 uur en de band begint om 20:30 uur met spelen. Je bent uiteraard zeer welkom om de jazzavond af te trappen met een heerlijke pizza of pasta uit eigen houtgestookte steenoven. Reserveren dan snel jouw plek!

Het belooft een jazz-tastische avond te worden. We are ready to groove, but we are curious: what is your groove?

Mede mogelijk gemaakt door:

Dmitri Tsvetkov op de drums

Rocco Stilohen op de contrabas

Zmoodfingaz Nuwanpushpa Kumar Roozen op de piano

Julia Spinelli de vocals

Frederick Gladdines ook op de contrabas

Jonah Cabral op de saxofoon